Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Modă de vară cu laptopuri colorate – VivoBook S14 și S15

Laptopurile ASUS VivoBook S14 (M433) și S15 (M533) sunt disponibile acum şi în România la prețuri ce pornesc de la 2699 lei.
VivoBook S14 de 14 inci are o carcasă de 15,9 mm, cântărind doar 1,4 kg, în timp ce modelul de 15 inchi, VivoBook S15, are profil de 16,1 mm și cântărește 1,8 kg. Au tastă Enter colorată şi ecran NanoEdge cu rezoluție Full HD şi au la bază procesoare mobile ce urcă în gamă până la AMD Ryzen 7 4700U cu până la 16 GB memorie RAM.  

Noile VivoBook S au carcase metalizate cu textură anodizată, cu margini tăiate cu diamant. Opțiunile de culoare pentru gama VivoBook S 2020 includ Red Resolute, Gaia Green – un verde inspirat din natură, Dreamy White și Indie Black. Fiecare model VivoBook S include, de asemenea, o tastă Enter unică, cu margini galbene, ușor de reperat. Pachetul laptopului include stickere cu desene și fraze unice, cu care vă puteţi personaliza VivoBook-ul.


Modulul integrat Intel WiFi 6 (802.11ax) furnizează viteze super-rapide de transfer în rețea, de până la trei ori mai rapide ca WiFi 5 (802.11ac), cu o capacitate de rețea de 4 ori mai mare și latențe cu 75% mai mici pentru a reduce cu până la 70% durata transferului videoclipurilor mari 4K UHD.

VivoBook S14 dispune de ASUS NumberPad 2.0, un touchpad care poate funcționa ca o tastatură numerică, sensibilă la atingere, pentru introducerea rapidă a datelor numerice. Toate modelele VivoBook S oferă tastaturi mai mari decât media.

Cel mai recent software MyASUS este integrat cu dispozitivele mobile, de la smartphone-uri până la tablete. Noile funcții includ transferuri wireless de fișiere și URL pentru utilizatorii care au nevoie frecvent de a partaja fișiere sau de a vizita website-uri, între PC și dispozitivele mobile; Remote File Access pentru accesarea stocării PC-ului prin intermediul unui dispozitiv mobil; moduri Mirror și Screen Extender ce le permit utilizatorilor să facă multitasking pe calculator și pe dispozitivul mobil conectat.