Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Mireille Rădoi – directorul general al Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” – a primit Distincția Culturală a Academiei Române

În cadrul solemn al ceremoniei de decernare a Premiilor Academiei Române pentru anul 2019, directorul general al Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, Mireille Rădoi a primit Distincția Culturală, pentru activitatea culturală de înaltă ţinută şi parteneriatul fructuos dintre Academia Română şi instituția pe care o conduce. În cadrul aceleiaşi ceremonii s-au acordat 9 diplome „Meritul Academic“ și 8 diplome „Distincția Culturală“, printre cei care au primit recunoaștere pentru contribuția lor incontestabilă adusă culturii române numărându-se actorii Maia Morgenstern, George Mihăiță, Dorel Vișan, Horațiu Mălăele şi alţii. Diplomele au fost conferită de către președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, în prezența Biroului Prezidiului, și a membrilor Adunării Generale, cel mai înalt for de știință și cultură al țării noastre. Evenimentul a avut loc în format hibrid în Aula Academiei Române, pe 8 decembrie 2021.

DIPLOMA-DISTINCTIA-CULTURALA-conf.univ_.dr_.-Mireille-Radoi

Domeniile avute în vedere sunt reprezentate în cadrul celor 14 secţii ştiinţifice ale Academiei Române şi anume: literatură şi filologie, istorie, matematică, fizică, chimie, ştiinţe tehnice, tehnologia informaţiei, biologie, medicină, agronomie, silvicultură, sociologie, psihologie, filosofie, arte plastice, teatrale şi muzicale. Academia Română a acordat 9 diplome „Meritul Academic“ şi 8 diplome „Distincţia Culturală“.

În clasa a VIII-a, pe când învățam limba latină, nu înțelegeam la ce se referă dictonul audaces fortuna iuvat. Au trecut de atunci mai multe decenii și sunt astăzi în postura de a primi o recunoaștere de la cel mai înalt for intelectual al României învestit cu înalta chemare de apărare și promovare a valorilor perene românești. Mulțumesc Academiei Române pentru că a identificat în mine un exponent al misiunii sale. Acest lucru îmi dă încredere și curaj să continui în promovarea moștenirii culturale și spirituale a neamului românesc în vremuri de restriște. Sper ca primirea acestei distincții să fie un imbold pentru alți oameni ai generației mele spre a susține excelența în România”, a declarat Mireille Rădoi.

Premiile-Academiei-Romane-pe-2019

Directorul BCU a întreprins „o prodigioasă activitate de digitizare a patrimoniului Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” în folosul cercetătorilor și a sprijinit apariția unor volume reprezentative ale colecției <Opere Fundamentale>, editate de Fundația pentru Știință și Artă. Un merit deosebit al său îl reprezintă implicarea asiduă în organizarea unor evenimente culturale emblematice pentru promovarea educației și a valorilor artistice dintre care se evidențiază festivalul anual Strada de C’Arte inițiat încă din 2011, în parteneriat cu prestigioase instituții precum Ministerul Culturii, Asociația Publicațiilor Literare și Editurilor din România, Muzeul Național al Literaturii Române, Fundația pentru Știință și Artă, respectiv Academia Română”, se menționează în comunicatul de presă al BCU despre această ceremonie de la Academia Română.