Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Mihai Ivașcu – „Modex BCDB dă startul unei noi ere în adoptarea blockchain-ului de către companii”

Modex, companie de blockchain, a lansat platforma enterprise care simplifică adoptarea tehnologiei blockchain. „Prin lansarea Modex BCDB suntem încântați să dăm startul unei noi ere în adoptarea blockchain-ului de către companii”, precizează Mihai Ivașcu (foto), CEO-ul și fondatorul Modex. „Am dezvoltat Modex BCDB ținând cont – în primul rând – de nevoile companiilor, dorind totodată să eliminăm barierele din calea adopției, obstacole care țin, de obicei, companiile la distanță. Platforma noastră și clienții noștri demonstrează că este posibil să te bucuri pe deplin de avantajele unei baze de date pe blockchain fără perioade lungi de dezvoltare sau costuri ridicate de implementare și consultanță.”

Platforma Modex Blockchain Database (Modex BCDB) permite companiilor să implementeze primul lor proiect blockchain în doar câteva zile în loc de câteva luni. Pe lângă lansarea platformei, Modex anunță că Dietsmann – lider mondial în operațiuni specializate și servicii de mentenanță în industria petrolului și a gazelor – se numară printre primii clienți.

Deși tehnologia blockchain reprezintă soluția pentru unele probleme complexe legate de securitate, auditare, perioadele lungi de dezvoltare și tarifele mari de consultanță sunt piedici majore în procesul de adoptare a acestei tehnologii revoluționare.

Prin simplificarea modului în care companiile pot implementa tehnologia blockchain în operațiunile proprii, Modex BCDB permite companiilor să realizeze proiecte pe blockchain în doar câteva zile în loc de luni, la un preț avantajos pe care companiile mici și medii și-l permit.

Modex BCDB asigură integritatea, auditarea și siguranța datelor în timpul integrării cu baza sau bazele de date existente ale unei companii. Modex BCDB a fost proiectat pentru a funcționa între aplicația dumneavoastră și baza de date existentă, permițând scrierea datelor atât pe BCDB, cât și pe baza existentă și permițând programatorilor să lucreze în sistemele pe care le folosesc deja. Acest proces brevetat permite o mai bună siguranță fără a sacrifica ușurința utilizării și fără a fi nevoie de pregătire suplimentara. De asemenea, BCDB permite companiilor să permisioneze cu ușurință datele ținand cont de nevoile angajaților, dar și de reglementările în vigoare (GDPR, HIPAA).

În ultimii 40 de ani am reușit să câștigăm încrederea celor mai mari jucători din industria petrolieră și a gazelor, industria nucleară și minieră, operând la nivel global în condiții grele și livrând cele mai bune soluții de mentenanță. Astăzi, încrederea este noua monedă și suntem bucuroși să o consolidăm prin procesarea mai eficientă a datelor și livrarea de rezultate superioare pentru clienții noștri, echipe și pentru mediul înconjurător. Blockchain se numără printre tehnologiile revoluționare care vor aduce avantaje indiscutabile pentru Dietsmann Data Lab și care ne vor ajuta nu doar să securizăm mai bine informațiile delicate, ci și să deschidem noi căi de colaborare cu clienții noștri principali și cu furnizorii”, precizează Peter Kutemann, Președinte și fondator Dietsmann. „Infrastructura Modex Blockchain Database permite Dietsmann să funcționeze pe un blockchain privat în doar câteva zile, cu costuri reduse, eficiență maximă și cu minim efort din partea echipei noastre tehnice.”

Modex BCDB a fost distribuit unui număr de clienți din industria financiară, vânzări, transporturi, sănătate, administrație publică și energie.