Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Microsoft: 1 din 4 IMM-uri, afectate de breşe de securitate în ultimul an, în SUA

Un studiu realizat de Microsoft în Statele Unite, în aprilie 2022, 1 din 4 întreprinderi mici și mijlocii a fost afectată de o breșă de securitate în ultimul an și nu a avut resursele pentru a se apăra de atacuri cibernetice. Cercetarea a fost efectuată în rândul a 150 de întreprinderi mici și mijlocii, arătând că 70% dintre IMM-uri cred că amenințările cibernetice devin din ce în ce mai mult un risc de afaceri.

Multe dintre aceste companii nu au acces la resursele și echipamentele necesare prin care să-și asigure un nivel ridicat de protecție în fața amenințărilor actuale de acest tip. În plus, 80% dintre IMM-uri au indicat că folosesc o soluție tradițională antivirus, dar 93% susțin că sunt în continuare îngrijorate de amplificarea numărului de atacuri cibernetice și de complexitatea acestora.

 “Microsoft își propune să ajute toate organizațiile să identifice soluțiile potrivite pentru a-și asigura securitatea cibernetică. Prin intermediul soluției Defender for Business, IMM-urile vor avea la dispoziție noi resurse care le vor ajuta să detecteze, să răspundă și să se apere mai bine în fața amenințărilor cibernetice”, susține Vasu Jakkal, CVP, Microsoft Security, Compliance, Identity, Management.

Serviciul Defender for Business poate detecta și remedia automat diferite tipuri de amenințări. Eleste, de asemenea, inclus în suita Microsoft 365 Business Premium, soluția integrată de securitate și productivitate dedicată organizațiilor cu până la 300 de angajați. Totodată, clienții au la dispoziție opțiunea de a-l achiziționa independent.

Mai exact, noua soluție de securitate creată de Microsoft permite managementul amenințărilor și vulnerabilităților, ceea ce ajută la evidențierea și prioritizarea acelor puncte slabe care reprezintă cel mai urgent și mai mare risc pentru afaceri.

Totodată, opțiunile de reducere a suprafeței de atac ajută la minimizarea punctelor slabe, prin asigurarea unei mai bune securități a dispozitivelor și aplicațiilor ce pot fi considerate vulnerabile în fața atacurilor cibernetice. Acest serviciu asigură și protecție de ultimă generație împotriva amenințărilor de tip malware, funcționând ca un antivirus pentru dispozitive și în cloud.

Soluția de securitate Microsoft detectează punctele finale și răspuns, care oferă alerte de detectare și răspuns bazate pe tiparele de comportament, astfel încât IMM-urile să identifice amenințările recurente și să le elimine.

Funcția de investigare automată și remediere ajută la extinderea operațiunilor de securitate prin examinarea alertelor și luarea de măsuri imediate pentru a rezolva atacurile, concluzionează oficialii Microsoft, într-un comunicat de presă.