Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave

Marius Maican și Alexandru Ilie intră în echipa de top management Orange România, ca CTO şi IT Director

Marius Maican, cu peste 25 de ani vechime în Orange este, de la 1 iulie 2022, noul Chief Technology Officer al principalului operator mobil din România. El preia atribuțiile lui Emmanuel Chautard, desemnat director adjunct responsabil de transformare și operațiuni în cadrul Orange Innovation Networks. O altă schimbare în echipa de top managementa Orange România este numirea lui Alexandru Ilie ca IT Director, în locul lui Bogdan Rotunjanu, care va prelua o nouă poziţie în cadrul grupului, la Orange Spania.

Marius Maican și-a început cariera la Orange (fostul MobilRom) în 1997 ca Radio Design Engineer, la finalul aceluiași an ajungând să conducă echipa de inginerie radio. Absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnice din București, Marius a fost printre primii ingineri care au contribuit la punerea în serviciu a fazelor incipiente de acoperire, perioadă în care Orange a ajuns operatorul numărul 1 în România din punct de vedere al acoperirii și calității rețelei. Un moment important din cariera sa a avut loc în 2011, când a fost numit Operations & Maintenance Director, iar din acest rol a transformat modelul operațional atât în zona rețelei, cât și în IT, a creat Security Operation Center-ul Orange.

Din noul rol, Marius Maican va coordona departamentul Technology al Orange România, având ca obiectiv menținerea poziției de lider de piață a companiei din perspectiva calității și extinderii rețelei, dar și a implementării pe piața locală a celor mai noi tehnologii.

Ca parte a echipei executive a Orange România, Alexandru Ilie are rolul de a defini și implementa strategia de evoluție a soluțiilor IT care să susțină dezvoltarea, digitalizarea și leadership-ul Orange pe piața locală.