Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Liviu NISTORAN, ex Preşedinte ANCOM @ Liberalizarea & Portabilitatea – Telecom vs. Energie și Gaze: Cât am fost preşedintele ANCOM am rezistat presiunilor venite din zona politică şi a operatorilor mobili pentru scăderea tarifelor de interconectare

Liviu NISTORAN – ex PREŞEDINTE – ANCOM @ Conferința LIBERALIZAREA & PORTABILITATEA – SUCCESUL DIN TELECOM vs. IMPASUL DIN ENERGIE ȘI GAZE, organizată de Digital Transformation Council, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV.ro pe 4 februarie 2022.

Vreau să-l felicit pe Eduard Lovin, Vicepreşedinte ANCOM, pentru prezentarea susţinută în cadrul conferinţei LIBERALIZAREA & PORTABILITATEA – SUCCESUL DIN TELECOM vs. IMPASUL DIN ENERGIE ȘI GAZE și pentru întreaga activitate din cadrul instituției și aș vrea să spun că măsurile bune luate din timp creează o piață competitivă și duc la rezultatul la care este în prezent piața telecom.

iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/jAFyzN2UsHE” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen>

Vreau să subliniez profesionalismul oamenilor din ANCOM, care lucrează cu metode foarte bine puse la punct, spre deosebire de ANRE. Din experiența mea de fost președinte ANCOM, la nivelul instituției s-a manifestat o acțiune coerentă, hotărâtă, determinată. 

De asemenea, în cadrul ANCOM s-a manifestat și o rezistență la presiuni, care vin din zona politică și a operatorilor de comunicații. Ei fac lobby extrem de puternic atât la Bruxeles, cât și aici. Ei vor să câștige foarte mulți bani, vor să pună tarife mai mari, și atunci fac diverse acțiuni de lobby, de presiune. Personal, m-am confruntat cu presiuni foarte mari în a scădea tarifele de interconectare. Se făcea presiune la Bruxelles și la Guvern. Totuși, am mers înainte, aveam niște calcule foarte bine fundamentate, o strategie bine pusă la punct și am mers înainte.

Aceste măsuri profesioniste, luate din timp, au făcut diferența. Nu este cazul în domeniul energiei. Acolo lucrurile stau cu totul altfel.