Liderul Industriei în Indexul de Sustenabilitate Dow Jones 2019 este Signify

Signify a fost desemnat Liderul Industriei la categoria “Componente și Echipamente Electrice” în Indexul de Sustenabilitate Dow Jones 2019 (DJSI). “Suntem extrem de mândri că pentru al treilea an consecutiv echipele noastre au fost recunoscute pentru progresul continuu în ceea ce priveşte sustenabilitatea, care se află în centrul obiectivelor companiei noastre. Este foarte important pentru noi să fim apreciați pentru leadershipul și implicarea noastră în rezolvarea provocărilor cu care se confruntă lumea. Dar suntem de asemenea convinși că mai sunt multe de făcut, așadar fac apel la liderii guvernelor și ai companiilor pentru a-şi intensifica eforturile și a accelera acțiunile privind sustenabilitatea”, precizează Eric Rondolat, CEO Signify.

Rezultatul general obţinut este de 88 de puncte din 100, ceea ce demonstrează progresul continuu înregistrat de Signify în implementarea acțiunilor sustenabile în toate aspectele activității derulate. Acesta este al treilea an consecutiv în care Signify a fost numit Liderul Industriei și al treilea an în care a fost inclus în acest clasament de când a devenit o companie independentă.

În cadrul evaluării anuale, DJSI a recunoscut progresul semnificativ înregistrat de Signify în îndeplinirea obiectivului său pentru anul 2020, prin programul „Vieți mai luminoase, o lume mai bună”, concentrându-se pe operațiuni și venituri sustenabile.

Ca parte a acestui program, Signify a făcut un progres semnificativ spre îndeplinirea obiectivului său privind emisiile neutre de carbon până în 2020.
Compania și-a redus amprenta de carbon cu 49% în cursul anului 2018, a folosit energie regenerabilă pentru 89% din consumul său total de energie electrică și a generat 79% din venituri pe baza produselor, sistemelor și serviciilor eficiente din punct de vedere energetic.

Punctaje maxime (100/100) au fost obținute de Signify la indicatorii: materiale, gestionarea inovării, raportări de mediu, eco-eficiență operațională și practici de lucru.