Liber la portare, cu 50% reducere din valoarea abonamentului, pe 6 luni, la Digi Business

Digi Business, divizia dedicată clienţilor persoane juridice, oferă utilizatorilor care se portează în rețeaua mobilă DIGI, o reducere de 50% din valoarea abonamentului, timp de 6 luni. Oferta este disponibilă la contractarea tipului de abonament Business Nelimitat, pentru o perioadă de 24 de luni.
Campania „Liber la portare” se desfășoară până la finalul lunii aprilie și se adresează atât clienților noi, cât și celor existenți. 

Abonamentul Business Nelimitat include trafic nelimitat de internet, minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, 1.000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada, China și UE, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI. În funcție de numărul de abonamente contractate, prețurile integrale practicate lunar per abonament, variază astfel: 3,3 EUR + TVA (pentru 1-5 abonamente), 2,9 EUR + TVA (pentru 6-19 abonamente) și 2,5 EUR + TVA (pentru mai mult de 20 de abonamente).

Mihai Struțeanu, director comercial Digi Business, precizează că ”serviciile de voce și date mobile pot fi personalizate în funcție de dimensiunile business-ului fiecărui client, iar prețurile practicate sunt mai mult decât generoase, valoarea acestora putând varia între 2,5 EUR + TVA și maximum 3,3 EUR + TVA/lună”.

De la înființarea serviciului de portare a numerelor de telefonie mobilă, în 2008, până în martie 2021, în rețeaua Digi Mobil s-au portat 2,5 milioane de numere, potrivit datelor furnizate de ANCOM și estimărilor companiei, care este liderul pieţei la portabilitatea numerelor. Numai în lunile februarie și martie, în rețeaua DIGI au venit, prin portare, aproape 100.000 de numere.