Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave

La Campionatul Mondial de Robotică din SUA, unde România e campioana en-titre, vor participa 3 echipe de la licee din Ploieşti, Piteşti şi Iaşi

Etapa națională a competiției de robotică pentru liceeni BRD FIRST Tech Challenge 2023, organizată de Asociația Nație Prin Educație, în parteneriat cu BRD Groupe Société Générale, s-a încheiat, elevii calificați urmând a pleca la Campionatul Mondial din Houston, SUA, care se va desfăşura între 19 – 22 aprilie. România este campioana en-titre, în urma performanței obținute anul trecut, când echipa Delta Force din Arad a câștigat Campionatul Mondial.

Echipele din România care vor participa la etapa mondială de anul acesta sunt:

  • Echipa Ro2D2 din Ploiești, Colegiul Național Mihai Viteazul
  • Echipa TehnoZ din Pitești, Colegiul Național Zinca Golescu
  • Echipa PEPPERS din Iași, Liceul de Informatică Grigore Moisil

Nație Prin Educație este o asociație non-profit fondată de Dana Războiu care promovează și susține educația STEM pentru elevii de liceu și mentorii lor. Începând din 2016, asociația este Program Delivery Partner Romania pentru programul internațional FIRST Tech Challenge.

Etapa naţională s-a desfăşurat în perioada 3-5 martie, la Sala Polivalentă din București, unde 80 de echipe de liceeni din toată țara și o echipă din Muntenegru s-au întrecut pentru titlul de campioni naționali la robotică.