Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Pe Hellcase România poți deschide cutii cu skinuri.

La „Campionatul European de Securitate Cibernetică 2019” România a ocupat primul loc

Între 9 și 11 octombrie, la Palatul Parlamentului din București, a avut loc cea de-a șasea ediție a Campionatului European de Securitate Cibernetică (ECSC 2019). Evenimentul, susținut la nivel european de ENISA (European Union Agency for Cyberecurity), a fost organizat în premieră de România, prin intermediul CERT-RO, ANSSI și Centrul Național Cyberint din cadrul SRI.

După ce s-a clasat de două ori consecutiv pe locul 2 la Campionatul European, în 2016 și 2017, Team Romania reușește să cucerească titlul european, chiar la București. Medalia de argint a revenit echipei Italiei, iar pe ultima treaptă a podiumului s-a poziționat Team Austria. Clasamentul complet al competiției poate fi consultat pe site-ul ecsc.eu

Pentru etapa finală a ECSC2019 de la București, coordonator tehnic al competiției a fost Bit Sentinel, care, împreună cu certSIGN, a creat challenge-urile pentru această ediție. De asemenea, antrenor al echipei României a fost desemnat Ioan Constantin, de la Orange România. Partenerii din organizarea ECSC 2019 au asigurat totodată premiile acordate echipelor clasate pe primele 3 locuri.

Competiția face parte din Planul de Acţiune pentru Implementarea Strategiei de Securitate Cibernetică a Uniunii Europene (UE) și a adus laolaltă aproximativ 200 de pasionați de cybersecurity sub 25 de ani, din 20 de țări (state membre ale UE sau EFTA), pentru a-și dovedi abilitățile în domenii precum securitate web și mobilă, puzzle-uri crypto, inginerie inversă, forensic, programare, securitate Linux/Windows/macOS, securitate dispozitive mobile/IoT, escape room sau chiar public speaking.

Pe lângă provocările tehnice, membrii din cadrul fiecărei echipe participante au susținut prezentări inspirate din puzzle-urile primite în cadrul competiției, în fața unui juriu compus din cinci experți în domeniul securității cibernetice. Notarea acestor prezentări s-a regăsit în punctajul final al fiecărei echipe.

Cu fiecare ediție, evenimentul crește ca dimensiune și maturitate. La ECSC 2019 au participat în premieră echipele Olandei, Portugaliei și Luxemburgului, iar pentru ECSC 2020 se ia în calcul participarea unor echipe invitate, din afara Europei.

Țările care au aliniat echipe la startul competiţiei de la Bucureşti au fost: Austria, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Franţa, Germania, Grecia, Elveţia, Irlanda, Italia, Liechtenstein, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Polonia, România, Spania, Portugalia şi Marea Britanie. În acelaşi timp, două ţări – Finlanda şi Malta – au fost prezente pe post de observatori ai competiţiei.

Campionatul European de Securitate Cibernetică este deopotrivă o oportunitate de cooperare între mediul public și cel privat. Atât competiția organizată la nivel național, care a presupus 3 etape de preselecție a lotului care urma să reprezinte România (faza online și alte 2 bootcamp-uri), precum și faza finală a ECSC 2019, au fost susținute și sponsorizate de către Orange, Bit Sentinel, certSIGN, Microsoft, CISCO, Palo Alto, eMAG, Clico, Cybertas, precum și de partenerii media Agerpres și Digi24.

Peste 300 de tineri s-au înscris pentru a face parte din Team Romania, la faza inițială de preselecție, care s-a desfășurat online, între 6 și 7 aprilie. În urma acestei probe, 36 de tineri au intrat în primul bootcamp de pregătire, desfășurat în luna iulie, la Bran.

Ulterior, pentru cel de-al doilea bootcamp, din luna septembrie, au rămas cei mai buni 15 tineri, din care s-a stabilit actuala componență a Team Romania: Robert Vulpe (căpitan), Robert Dobre, Dragoş Albăstroiu, Ioan Dragomir, Mihai Dăncăescu, Cristian Done, Matei Bădănoiu, Alexandru Top, Tudor Moga şi Mihai Cioată.

Campionatul European de Securitate Cibernetică de anul viitor va avea loc la Viena. În acelaşi timp, calendarul ECSC mai cuprinde organizarea concursului în Cehia, la Praga – în 2021, Norvegia (2022) şi Italia (2023).