Site icon Revista COMUNIC@ŢII Mobile

Istoricul mașinilor second-hand se poate verifica pe Autovit.ro

Autovit.ro și autoDNA au colaborat pentru a face accesibil raportul de verificare al istoricului auto direct de pe platforma online, la achiziția unei mașini second-hand.

În perioada iunie- august 2021, clienții Autovit.ro oferă o reducere de 20% la prețul raportului de verificare emis de autoDNA. Prețul unui raport începe de la 36,50 lei, la care se aplică scăderea de 20%, oficialii Autovit susţinâng că utilizatorii săi vor avea acces la una dintre cele mai ieftine informări de pe piața auto.

Raportul autoDNA de Istoric al Vehiculului cuprinde informații despre mașinile rulate, care provin de la instituții naționale de administrare, instituții financiare, registre auto centrale, site-uri de licitații și vânzări auto, reprezentanțe auto etc:

În pagina cu anunțuri va exista un mesaj prin care clienții Autovit.ro sunt încurajați  să consulte istoricul mașinii din anunțul respectiv, cu un buton marcat cu textul Descarcă raportul.

Aceștia sunt redirecționați către platforma autoDNA de unde pot descărca Raportul de Istoric al Vehiculului la un preț preferențial, prin introducerea seriei de șasiu al mașinii (prescurtat VIN – Vehicle Identification Number în țările europene), o combinație unică de saptesprezece caractere, care identifică un vehicul.

“Prin colaborarea dintre Autovit.ro și autoDNA ne-am asumat misiunea de a educa jucătorii de pe piața auto din România și de a le oferi tuturor utilizatorilor noștri puterea informației, pentru a putea face tranzacții sigure și corecte. Totul pornește de la un simplu număr de șasiu, dar importanța acestei informații esențiale încă nu este suficient cunoscută printre români. Integrarea acestei funcționalități noi pe platformă îi ajută atât pe cumpărători să ia o decizie informată, cât și pe dealerii de mașini second-hand să sporească credibilitatea și valoarea produselor pe care le comercializează și să încheie tranzacțiile mai rapid. – Andrei Dumuța, Business Manager Autovit.ro.

Ce informații cuprinde Raportul de Istoric al Vehiculului și cum pot fi interpretate

Autovit.ro este cea mai  mare platformă online din România destinată vânzării și cumpărării de  mașini noi și second-hand, dar și de piese auto, cu peste 3.5 milioane de vizitatori lunari și peste 1.000 de dealeri auto care folosesc serviciile companiei.

autoDNA se poziţionează drept cea mai mare bază de date de vehicule din Europa și unul dintre cei mai mari și mai populari furnizori de rapoarte de istorie a vehiculelor din lume. Fondată în 2020, compania oferă informații pentru peste 500 de milioane de vehicule din întreaga lume.

Exit mobile version