Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Iluminat inteligent cu noua aplicație Philips Hue Bluetooth

Signify a lansat Philips Hue cu Bluetooth, sistemul inteligent de iluminat devenind astfel și mai accesibil. Crearea ambianței în camera ta, fie că organizezi o cină, fie că te relaxezi la sfârșitul zilei, este acum la fel de ușoară precum înfiletarea unui bec Philips Hue cu Bluetooth și accesarea unei aplicații pentru setare și control. „Oamenii subestimează deseori puterea pe care iluminatul o poate avea asupra ambianței unei camere”, precizează Jasper Vervoort, Business Leader Home Systems & Luminaires Philips Hue din cadrul Signify. „Prin adăugarea funcției Bluetooth în sistemul nostru de iluminat nostru inteligent Philips Hue, facem ca iluminatul locuinței să fie ușor de folosit și distractiv. Nu este nevoie decât de telefonul inteligent pe care deja îl aveţi. Avem încredere că odată ce începeți, veți dori să continuați să descoperiți ce mai poate face Hue.

Pentru iluminatul inteligent cu Philips Hue cu Bluetooth nu există cabluri sau presupuneri atunci când vine vorba despre alegerea luminii potrivite pentru spațiul tău. Poţi utiliza luminile pentru a crea cu ușurință ambianța potrivită fiecărei ocazii, demnă de fotografiile pentru Instagram sau ca să utilizezi milioane de culori pentru a-ţi decora camera.

Utilizatorii pot începe cu un singur bec sau pot conecta instant mai multe produse Hue Bluetooth, iar ulterior pot face actualizări pentru a se bucura de mai multe funcții. Cu ajutorul aplicației Philips Hue Bluetooth, poţi:

Utiliza butonul pornit/oprit și diminua sau intensifica luminile până obții setarea preferată

Alege din milioane de culori și orice nuanță de lumină albă pentru a personaliza spaţiul

Utiliza scenariile prestabilite pentru a crea ambianța sau pentru a o adapta rutinei zilnice,să îţi controlezi sistemul cu uşurintă, în timp ce şi alţi utilizatori pot controla în acelaşi timp aceleaşi lumini.

Utilizarea Philips Hue cu Bluetooth cu asistenți vocali

Philips Hue cu Bluetooth funcționează de asemenea prin comandă vocală. Poţi conecta uşor becurile Hue Bluetooth cu Alexa, dacă ai un dispozitiv Amazon Echo compatibil. Conectarea noilor becuri Philips Hue cu Bluetooth la Alexa este simplă.


Dacă ai cumpărat becuri de pe Amazon.com utilizând același cont asociat cu dispozitivul compatibil Echo, doar aprinzi becul becul și Alexa îl poate configura foarte uşor pentru tine. Becurile cumpărate din altă parte se conectează de asemenea ușor la dispozitivele compatibile Echo – doar aprinde becul și spune „Alexa, găsește-mi dispozitivele.”

Apoi doar dai comandă vocală Alexei pentru pornirea/ oprirea becurilor Hue Bluetooth, reglarea intensităţii luminoase sau pentru folosirea unei anumite culori sau nuanțe de lumină albă.

Compatibilitatea și configurarea prin Bluetooth cu ajutorul dispozitivelor Google Home și Google Nest* va fi disponibilă în curând. Până atunci, noile becuri Hue cu Bluetooth vor funcţiona cu Google Assistant doar prin intermediul bridge-ului Hue.

*Iluminatul inteligent Philips Hue cu Bluetooth funcționează direct cu Amazon Echo Dot (generația a 3-a), Echo Plus și Echo Show (generația a 2-a), cu suport pentru dispozitivele suplimentare Echo disponibile începând din toamnă. Dispozitivele Amazon Echo permit de asemenea comanda vocală pentru iluminatul inteligent Philips Hue cu Bluetooth prin intermediul hub-ului Philips Hue.

Extinde posibilităţile

Chiar şi cu noua funcţionalitate Philips Hue cu Bluetooth, bridge-ul Philips Hue continuă să fie inima sistemului, întrucât permite utilizatorilor să utilizeze la maximum toate funcțiile și beneficiile acestuia.

Așadar, adaugă oricând un bridge Philips Hue pentru a-ţi extinde sistemul cu mai multe lumini și accesorii inteligente în toată locuința – la interior, dar și la exterior – cât și pentru a experimenta și mai multe funcții.

Hue Bridge oferă acces total la întregul ecosistem Philips Hue, care include controlul complet al luminilor interioare și exterioare, controlul luminilor atunci când eşti plecat de acasă, funcţionalitatea pentru divertisment Philips Hue Entertainment, cât și conectivitate cu numeroase aplicații terțe compatibile.

Produse Bluetooth disponibile

Produsele Philips Hue Bluetooth cu formă tradițională de bec A19 și spot BR30 sunt disponibile în S.U.A. şi Canada din luna iulie. Produsele vor fi disponibile în trei versiuni: White, pentru ajustarea treptată a intensităţii; White Ambiance, care îţi permite să personalizezi nuanța de lumină albă, respectiv White & Color Ambiance, care oferă acces la milioane de culori și nuanțe de lumină albă.

Din toamna anului 2019, Philips Hue A19 și GU10 vor fi introduse în Europa în varianta cu funcția Bluetooth adăugată – în gamele Philips Hue White, Philips Hue White Ambiance și Philips Hue White & Color Ambiance. Mai multe produse din portofoliul Hue vor fi prevăzute cu Bluetooth începând cu sfârşitul acestui an, cât și în 2020.

www.meethue.com