Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

IKEA lansează Kreativ – o nouă experiență de design virtual bazat pe AI, pentru consumatorii din România

IKEA România anunță lansarea IKEA Kreativ, o nouă funcție din cadrul aplicației și a website-ului IKEA, care transformă în realitate visurile oamenilor în materie de design al locuințelor.

IKEA Kreativ simplifică procesul de design, venind cu o abordare accesibilă și distractivă pentru toți, care le permite utilizatorilor să vizualizeze și să poziționeze cu ușurință piese noi alături de mobilierul existent. Funcția este ideală pentru consumatorii care se confruntă cu diverse provocări legate de designul casei, de la mutarea într-o casă nouă până la renovarea camerelor sau pur și simplu experimentarea diverselor combinații de mobilier.

IKEA Kreativ îi ghidează pe utilizatori în fiecare etapă și le oferă posibilitatea de a crea modele 3D realiste ale camerelor cu doar câteva clicuri, precum și să vizualizeze schimbările în timp real, să exploreze diferite amplasări ale mobilierului și să aleagă decoruri care să le reflecte stilul personal. Instrumentele intuitive de design ale funcției Kreativ permit ștergerea mobilierului vechi și înlocuirea lui cu noi produse IKEA, adăugarea acestora în coșul de cumpărături, împărtășirea ideilor cu prietenii și familia și transformarea procesului de amenajare într-o experiență plină de inspirație și creativitate.

Cu IKEA Kreativ, înlăturăm obstacolele întâmpinate în amenajarea locuinței, oferindu-le clienților noștri posibilitatea de a-și transforma cu ușurință ideile în realitate și de a-și proiecta astfel locuința ideală. Abia așteptăm să vedem cum își vor transforma casele cu ajutorul noii noastre funcții dezvoltate cu tehnologie de ultimă generație.”, a declarat Tatjana Radaković, Digital Manager, IKEA SEE.

IKEA Kreativ este disponibilă pentru utilizatorii din România începând de astăzi, 4 iunie. Vă invităm să porniţi într-o călătorie a designului creativ, descărcând aplicația IKEA sau explorând website-ul companiei pentru a descoperi mai multe, ne îndeamnă oficialii companiei fondată în Suedia, dar deţinută în prezent de către o fundaţie olandeză.