Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

IHS Markit a numit Vertiv drept furnizorul numărul 1 global de dispozitive IT de control la distanţă

Vertiv a fost numit de către compania de market intelligence IHS Markit drept furnizorul numărul 1 global de dispozitive IT de control la distanţă, pe baza rezultatelor financiare obţinute în 2018. „În ciuda unui început al anului 2019 în care am avansat contra-curentului, cheltuielile importante cu produse IT pe care le anticipăm până în 2023 vor reprezenta un motor pentru piața KVM”, precizează Alastair Smith, senior analist pentru tehnologia de fabricație pentru IHS Markit, referindu-se la evoluţia scăzută a cheltuieli IT la începutul anului 2019. „Ca lider de cotă de piață, Vertiv are un portofoliu larg de produse KVM în multe aplicații.”

Evaluarea a avut loc în pregătirea raportului KVM Switches and Serial Consoles Report pentru anul 2019, publicat recent de către IHS. Piaţa globală pentru comutatoare KVM (keyboard, video and mouse) şi console seriale a fost estimată la 723,5 milioane USD în 2018, o creştere de peste 5% fiind preconizată pentru anul 2019.

Raportul IHS Markit prezintă cheltuielile cu domeniul IT, ce au crescut cu peste 6% la nivel global în 2018, iar trendul ascendent pare să se menţină constant în perioada 2019 – 2022, aspect ce va influenţa pozitiv piaţa dispozitivelor IT de control la distanţă. Pe lângă creşterea de ansamblu a investiţiilor în IT, un alt factor important este transformarea digitală, ce continuă să încurajeze creşterea capacităţii centrelor de date către EDGE, mai arată IHS Markit. Potenţialul de creştere în pieţele aflate în dezvoltare, unde utilizarea KVM este încă relativ limitată, va fi un alt element important pentru viitor.

Vertiv colaborează cu o reţea de parteneri solidă şi în continuă creştere pentru a oferi clienţilor un portofoliu extins de produse, ce include dispozitivele Avocent pentru control la distanţă. Raportul IHS Markit arată o creştere a segmentului de dispozitive IT de control la distanţă asociată implementării proiectelor EDGE – în special în privinţa PC-urilor industriale. PC-urile industriale sunt sisteme consolidate construite pentru aplicaţii dificile. În anul 2017, piaţa globală de PC-uri industriale a fost evaluată la 3,5 miliarde USD, iar IHS Markit anticipează o rată anuală de creştere compusă (CAGR) de 4,1%, până la 4,3 miliarde USD în 2022.

Oferta noastră extinsă de tehnologii KVM şi disponibilitatea la nivelul întregii reţele de distribuitori şi revânzători sunt factori cheie ce au contribuit la atingerea poziţiei de lider”, precizează Patrick Quirk, vice preşedinte şi director general Vertiv pentru linia globală de Sisteme IT destinate afacerilor. “Vertiv îşi propune să conducă acest segment şi continuă să aloce resurse pentru cercetarea şi dezvoltarea soluţiilor best-in-class.”

Să fim recunoscuţi ca lider de piaţă într-un segment care evoluează încurajator este o veste extrem de bună pentru Vertiv şi partenerii noştri”, precizează Andy Baker, Global Vice President of Sales pentru gama Avocent. “Vertiv a fost recunoscut pentru produsele şi serviciile best-in-market, dar a dezvoltat şi un program complex, cu scopul de a oferi partenerilor toate resursele de care au nevoie pentru a îndeplini aşteptările clienţilor lor finali.”

La începutul acestui an, Vertiv a anunţat lansarea noii variante a programului Vertiv Partner Programme (VPP), ce include trei initiative cheie: un nou plan de stimulente, un portal actualizat dedicat partenerilor şi un portofoliu îmbunătăţit, toate având scopul de a reconfirma angajamentul companiei faţă de revânzătorii şi distribuitorii din regiunea EMEA. VPP face parte din strategia extinsă a Vertiv pentru dezvoltarea parteneriatelor, astfel încât compania să poată veni în întâmpinarea aşteptărilor clienţilor şi să aibă un avantaj strategic în domeniul edge computing, al digitalizării şi al altor tendinţe disruptive legate de centrele de date şi domeniul IT în sens larg.

Portofoliul Vertiv de dispozitive dedicate controlului şi monitorizării include sistemele Avocent HMX 6000 High Performance KVM, ce pot fi folosite pentru aplicaţii PC industriale şi comutatoarele Avocent MergePoint Unity Digital KVM , concepute pentru aplicaţii destinate centrelor de date.