Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Huawei îşi prezintă noua viziune Gigabit accesibil oriunde, Ultra-automatizare, Comunicare inteligentă multi-cloud și Experiență diferențiată într-o caravană mobilă cu truck-uri tehnologice

Expoziția „Huawei Roadshow 2021: Light up the future”, prezentă în București în curtea Hotelului Caro, în perioada 11-15 octombrie, printr-o caravană mobilă de demonstrație tehnologică include două unități și oferă soluții pentru o multitudine de aplicații din zonele Data Center, Energie, Transport, Educație și sănătate inteligentă, Servicii financiare și Furnizori de servicii de internet (ISP).

Prima unitate prezintă studii de caz bazate pe AI, Ultra Automatizare, Hardware, Intelligent Multi-Cloud Communication, Differentiated Experience, integrând şi o soluție pentru minerit inteligent, mai exact un sistem care permite ca un excavator să fie manevrat de la distanțe de mii de kilometri printr-o rețea 5G. A doua unitate demo se concentrează pe soluții pentru un mediu armonios, învățământ la distanță, și nu în ultimul rând, aplicații VR.

Anul acesta, în cadrul expoziției mobile: Guide to Business Success, compania şi-a prezentat noua viziune asupra viitorului: Gigabit accesibil oriunde, Ultra-automatizare, Comunicare inteligentă multi-cloud și Experiență diferențiată. Prin inițiativa Tech 4 All, Huawei a pregătit o serie de dispozitive care pot fi testate pentru a experimenta soluțiile digitale de ultimă generație.