Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win

Huawei a organizat (pentru a 10-a oară) Ziua Europeană a Inovării la Budapesta: Ungaria este campioana europeană a marilor investiţii chineze în ICT, România nu a participat la evenimentul internaţional unde au vorbit oficiali din peste 10 ţări importante din industria ICT europeană

Compania chineză Huawei a organizat la Budapesta, pentru al zecelea an consecutiv, „Ziua Europeană a Inovării 2022”, conferința sa emblematică privind inovarea în Europa, prezentând noile tendinţe vizând accelerarea transformării digitale, a tranziției la energie verde, a conservării biodiversității și a identificării talentelor în domeniu. Ungaria a câştigat, în detrimentul României, marile investiţii chinezeşti în mai multe domenii critice, cu toate că liderii din China au început negocierile pentru aceste proiecte de anvergură în anii 90 cu autoritățile de la Bucureşti. Din păcate, din raţiuni de conjunctură politică şi geo-strategice, Bucureștiul a ales alianţe care-şi vor arăta efectele probabil în viitor, refuzând mai toate propunerile pragmatice ale Chinei.

Summitul – „Inovare pentru o Europă diversă” – a atras circa 250 de oficiali guvernamentali, din industria ICT și din mediul academic din peste 10 ţări care au dezbătut situațiile de utilizare a 5G pentru diferite scenarii din industrie, inclusiv pentru zona de logistică, porturi și minerit, detaliate prin intermediul rețelelor mobile 5G private, expuse în camionul demonstrativ 5G al companiei.

În cadrul Huawei, considerăm că putem fi lideri în materie de inovare, prin investiții continue în cercetare și dezvoltare. Deși procesul de inovare este plin de incertitudini, asemenea călătoriei noastre spre viitor, un lucru este sigur: inovarea va fi crucială pentru un viitor sustenabil. Ne vom concentra eforturile și vom colabora cu partenerii noștri pentru a crea o Europă mai inteligentă, mai ecologică și mai durabilă.”, a susţinut Jeff Wang, președintele Departamentului de afaceri publice și comunicare de la Huawei, în deschiderea evenimentului

La rândul său, ministrul ungar al afacerilor externe și comerțului, Péter Szijjártó, a declarat: „În ultimii ani, Ungaria a fost învingătoare în competiția pentru investițiile marilor companii chineze. Centrul de cercetare și dezvoltare al Huawei din Budapesta, precum și cel mai mare centru logistic european al acestuia, situat lângă capitală, reprezintă avantaje deosebite pentru țara noastră. Investițiile Huawei în Ungaria sunt o mândrie pentru noi și suntem bucuroși că această companie are încredere în specialiștii maghiari, precum și în sistemul educațional maghiar. Ambele părți au beneficiat foarte mult de pe urma cooperării strategice ale cărei baze au fost puse în urmă cu zece ani, iar guvernul ungar este pregătit să continue această cooperare.”

Tranziția către energie verde
Cu o abordare comună priivind economia energiei verzi, Ministerul Tehnologiei și Industriei din Ungaria, Asociația Maghiară a Acumulatorilor, Planergy Solutions și Huawei au colaborat la elaborarea unui White Paper  pentru viitorul sectorului energetic maghiar ce analizează provocările tranziției către energia verde în Ungaria, cum ar fi strategia de stocare a energiei.

„Facem progrese semnificative în ceea ce privește reducerea gazelor cu efect de seră. Digitalizarea va fi extrem de necesară în alimentarea cu energie, soluțiile inovatoare trebuie să iasă în evidență, iar noi am plasat toate acestea pe harta investițiilor din Ungaria”, a declarat Márk Alföldy-Boruss, secretar de stat adjunct pentru energie în cadrul Ministerului Tehnologiei și Industriei.

De asemenea, Besime Özderici, membru al echipei de conducere SolarAPEX, a subliniat: „Am folosit tehnologia pentru a construi o planetă mai ecologică și pentru a crea un viitor mai bun pentru generațiile următoare.” La începutul acestui an, SolarAPEX a încheiat un parteneriat cu Huawei pentru a construi ceea ce va fi cel mai mare proiect din lume al unei centrale solare situate pe un acoperiș, realizat pentru Tosyali Holding din Turcia. Proiectul va avea o putere totală instalată de 140 MW, contribuind la reducerea emisiilor de carbon cu 116,525 de tone metrice pe an.


5G asigură inovația pentru o Europă inteligentă
Pornind de la evaluarea că Huawei este realizatorul a numeroase soluții inovatoare bazate pe 5G în Europa, acest topic a stat în centrul dezbaterilor de la Budapesta.  

„În Grecia, Huawei și Nova au colaborat cu startup-ul local PROBOTEK pentru a dezvolta și implementa cu succes o soluție inovatoare pentru detectarea timpurie a incendiilor și intervenția imediată, folosind 5G, inteligența artificială și tehnologia dronelor. Acest proiect-pilot a avut ca scop abordarea unei probleme cu implicații sociale, de mediu și economice”, a adăugat George Delaportas, co-fondator și CEO al PROBOTEK.

Mai mult, în Austria, Huawei a colaborat în mod similar cu compania de drone Dronetech pentru a dezvolta o soluție agricolă inteligentă care utilizează tehnologia 5G, pentru a reduce consumul de apă și pesticide și pentru a crește productivitatea. În Ungaria, Huawei și partenerii săi construiesc primul hub feroviar inteligent 5G din Europa.

„Clasificarea tradițională care separă producția, serviciile și economia digitală este în curs de dispariție. Organizațiile internaționale și guvernele ar trebui să colaboreze cu sectorul privat pentru a sprijini transformarea digitală cu ajutorul inteligenței artificiale”, a declarat Marco Kamiya, șeful Diviziei de strategii de inovare și digitalizare din cadrul UNIDO. În plus, Kamiya a mulțumit pentru sprijinul acordat de Huawei în ceea ce privește Premiul Global pentru Inovare, o inițiativă importantă a UNIDO în acest domeniu.

Dezvoltarea talentelor și conservarea biodiversității
În timpul evenimentului, Universitatea de Servicii Publice din Ungaria a semnat un acord de parteneriat cu Huawei în cadrul programului „Seeds for the Future” al companiei, pentru promovarea educației în domeniul ICT. Programul de burse Seeds for the Future a fost acordat pentru circa  1.000 de studenți din 12 țări europene, ce valoarează 5 milioane de euro, în ultimii doi ani.

Au fost prezentate, de asemenea, cele mai recente demersuri ale companiei  privind conservarea naturii, în cadrul proiectului TECH4ALL, în care a cooperat alături de Rainforest Connection și Parcul Național Bialowieza din Polonia. Acest proiect utilizează un sistem de monitorizare acustică a pădurilor, bazat pe inteligență artificială, pentru a studia impactul schimbărilor climatice asupra biodiversității.

Dr. Gergely Deli, rectorul Universității de Servicii Publice, a evidențiat un alt proiect de sustenabilitate la care universitatea a lucrat împreună cu Huawei. Proiectul utilizează o soluție fotovoltaică inteligentă montată pe rulote, care asigură un sprijin mai bun pentru cercetarea în domeniul gestionării apei în zonele protejate din bazinul Dunării, pentru prevenirea inundațiilor.  Dr. Deli a conchis: „Această colaborare alături de Huawei este un exemplu excelent al modului în care un actor din sectorul privat poate sprijini o instituție academică, creând valoare și demonstrând rolul evolutiv și durabil al tehnologiei moderne în protecția mediului și în cercetarea în domeniu.”