Horia Tecău: Smartwatch-ul meu OPPO îmi spune că în cele 4-5 ore de antrenament consum 4500-5000 calorii zilnic

Horia Tecău, unul dintre cei mai valoroși jucători de tenis români, se antrenează în jur de 4-5 ore pe zi și consumă, în medie, 4500-5000 de calorii zilnic, înaintea turneelor importante, cum sunt cele de Grand Slam.

Horia este utilizator zilnic al smartwatch-ului OPPO, dar și al modelului OPPO Reno5 5G.

„Pentru mine, concentrarea este foarte importantă. Îmi setez telefonul, îmi pun căștile și nu mai aud și nu mai văd nimic din jurul meu, cu excepția echipei mele și a vocii mele interioare. La fel de important este să monitorizez, alături de echipa mea și de OPPO Watch, rezultatele antrenamentelor, performanța pe care am avut-o, pentru a mă putea calibra pentru următorul antrenament. Tehnologiile momentului au avut un impact pozitiv în parcursul meu din ultima perioadă și, tocmai de aceea, mă bucur să reprezint un brand care încurajează performanța în lumea tenisului, prin asocierea sa cu competiții precum Roland Garros sau Wimbledon,” spune Horia Tecău, jucător profesionist de tenis și ambasador local OPPO.

OPPO Reno5 5G dispune de funcții video precum AI Highlight Video, Dual-View Video sau Ultra Steady Video 3.0. AI Highlight Video utilizează detecția inteligentă a luminii, combinând algoritmii Ultra Night Video și Live HDR, pentru o bună calitate video în condiții de lumină scăzută și scene filmate contre-jour. Noua funcție Dual-View Video permite filmarea simultană cu camera principală și cea frontală, oferind o perspectivă dublă a imaginilor filmate.

Are baterie de 4300 mAh și tehnologie de încărcare rapidă SuperVOOC 2.0 de 65W, care permite telefonului să se încarce de la 0 la 100% în 35 minute.

OPPO Watch e echipat cu sistem de operare Wear OS dezvoltat de GoogleTM. Funcțiile permanente de măsurare a ritmului cardiac și de monitorizare a somnului înregistrează informații privind sănătatea, având şi o funcție prin care utilizatorii se pot antrena 5 minute zilnic cu ajutorul smartwatch-ului.

Menţionăm şi OPPO Band, care dispune de funcția de monitorizare continuă a saturației de oxigen (SpO2) chiar și în timpul somnului. De asemenea, oferă 12 moduri de antrenament precum. Are un ecran AMOLED de 1,1 inci.  

Căștile Enco X cântăresc 4,8 g și au vârfuri din silicon în două niveluri de duritate.

OPPO este prezent în România de un an şi comercializează smartphone-urile din gamele Find X, Reno și A, precum și căști, brățara de fitness OPPO Band și smartwatch-ul OPPO Watch.