Guy Forget, directorul turneului Roland Garros, a făcut un apel video 5G cu tinerii jucători de tenis, printr-un smartphone Oppo

În timpul turneului de Mare Slem Roland Garros de anul acesta, OPPO l-a avut drept cap de afiș pe star-ul francez, Gaël Monfils, numărul 11 mondial, la acest moment, la simplu masculin. Participanților au putut testa produsele OPPO în standul amplasat în cadrul terenurilor, iar directorul turneului, fostul număr trei mondial, Guy Forget, a făcut un apel video 5G cu jucători de tenis juniori.

De la experiența de după lăsarea întunericului, organizată în exclusivitate pe zgura pariziană, la conexiunile 5G pe care am reușit să le stabilim cu atleții juniori aflați la distanță, efortul depus de OPPO anul acestala Roland-Garros, demonstrează cum legătura dintre tenis și tehnologie poate fi folosită pentru a stimula campionii de astăzi, cât și din viitor,” a spus Gregor Almassy, Overseas CMO, OPPO.

Michael Tonge, director parteneriate, ospitalitate și vânzare bilete la Roland Garros, a mai precizat: „Am instalat echipament de iluminare nocturnă pe 12 terenuri de tenis, pentru a evita întreruperi ale meciurilor din cauza iluminatului slab, ceea ce a fost crucial având în vedere că datele de desfășurare ale turneului de anul acesta au fost programate în anotimpul de toamnă.

Define the Ultimate” a fost tema campaniei OPPO dedicată tenisului anul acesta.

În ajunul finalei masculine la simplu, terenul Simonne-Mathieu a fost cufundat în beznă, cu excepția unui singur proiector care îl lumina pe star-ul francez Gael Monfils. Odată cu prima servă a lui Monfils, o explozie regizată de lumină a inundat tot terenul. Invitații, împreună cu un număr limitat de fani selectați special, au avut parte de un spectacol de lumini, în timp ce jucătorii și-au conectat telefoanele Find X2 Pro la stația de încărcare și au inițiat numărătoarea inversă de 36 de minute, pe măsură ce telefoanele lor se încărcau. Câțiva invitați norocoși au avut parte, de asemenea, de o experiență de joc, pe teren cu Monfils și Stefan Bojic. Echipamentul de iluminat al terenului s-a activat pe bază de senzori și s-a ajustat dinamic, în funcție de punctele marcate de către jucători. 

Fotografiile și clipurile video ale experienței au fost realizate cu OPPO Find X2 Pro. Meciul de tenis a durat 36 de minute, acesta reprezentând exact timpul necesar modelului Find X2 Pro pentru a își încărca bateria complet. 

OPPO a fost sponsor principal al competiției de juniori „Junior Wild Card Series”. Cu câteva zile îniante de startul competiției, fostul campion la Cupa Davis și număr 3 mondial, Guy Forget, a intrat într-un apel video, de pe terenurile de la Roland-Garros, cu juniori talentați din China, India, România și Thailanda.

Președintele turneului Roland Garros Guy Forget vorbește cu jucătorii de tenis juniori printr-un apel 5G

OPPO a semnat parteneriate şi cu Wimbledon, unde OPPO este primul sponsor de pe continentul asiatic, dar și primul sponsor din domeniul smartphone-urilor, al campionatului. În plus, OPPO are un parteneriat cu FC Barcelona, care reprezintă cea mai lungă colaborare dintre un brand chinezesc și un club de fotbal european. De asemenea, printre cele mai recente asocieri ale OPPO se numără parteneriatul semnat în 2019 cu campionatul de e-sports League of Legends, precum și cel semnat în 2020 cu Boston Marathon.