Grégoire Vigroux, TELUS: România una dintre cele mai bune destinații de outsourcing din Europa. Vrem să recrutăm 1500 de persoane în 2022.

TELUS International vrea să-și extindă echipa cu 1.500 de membri noi în 2022, pentru a-şi crește operațiunilor în România. Procesul de recrutare a început în luna ianuarie și vizează persoane care cunosc limbi străine: în special vorbitori de limba franceză (aproximativ 800 de poziții), dar și vorbitori de germană, spaniolă, italiană, rusă, portugheză, engleză, poloneză, ebraică sau olandeză.

TELUS International operează în România de 15 ani, având în prezent  birouri în București, Craiova și Brașov, cu posibilitatea de a lucra în regim de telemuncă de oriunde în România.

„Compania noastră a continuat să crească în ciuda contextului dificil cauzat de pandemie. Implementarea imediată a unui model de lucru “de oriunde” (“work from anywhere”) s-a dovedit a fi o oportunitate extraordinară, ajutându-ne să angajăm peste 1000 de persoane în România în 2021 și să le integrăm de la distanţă în cultura noastră internă specială.”, precizează Dave Lowther, Vicepreședinte Operațiuni, TELUS International România. Grégoire Vigroux (foto), Administrator și membru al Consiliului de Administrație al TELUS International România, „consideră România una dintre cele mai bune destinații de outsourcing din Europa.”

Cu peste 62.000 de angajați în întreaga lume, TELUS International are operațiuni în 28 de țări și oferă suport în peste 50 de limbi, colaborând cu peste 600 de clienți. Se poziţionează ca o companie de customer experience care proiectează, construiește și furnizează soluții digitale de ultimă generatie, inclusiv AI (inteligență artificială) și moderare de conținut.