Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

VIDEO Google a digitalizat Via Transilvanica. Traseul care a câștigat Premiul Publicului la European Heritage Awards 2023 poate fi parcurs și virtual, pe Google Maps

Aproape 900 de kilometri din traseul Via Transilvanica de peste 1400 km sunt disponibili în imagini panoramice Street View, pe Google Maps, au anunțat astăzi, într-o conferință de presă, oficialii Google România.

Via Transilvanica este un proiect al Asociației Tășuleasa Social, inițiat în anul 2018. Traseul poate fi străbut la pas, cu bicicleta ori călare. La finalul lunii septembrie, Via Transilvanica a câștigat Premiul Publicului la ediția 2023 a European Heritage Awards, eveniment organizat de Europa Nostra, cea mai mare și importantă rețea dedicată patrimoniului din Europa, în parteneriat cu Comisia Europeană.

La conferința de lansare a variantei virtuale a Via Transilvanica au participat Elisabeta Moraru, country manager Google Romania; Mircea Fechet, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor; Ramona Chiriac, Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România; Michael Dickerson, Ambasada Statelor Unite ale Americii, Adjunctul Șefului Misiunii; Alin Ușeriu, președinte Tășuleasa Social; Marcel Iureș, Actor & ambasador Via Transilvanica și Ana Pădurariu, Communications manager Google România.

Pentru preluarea imaginilor panoramice de pe Via Transilvanica a fost utilizat un triciclu dedicat unor astfel de proiecte, de tipul recumbent bike, echipat cu o instalație pe care se montează camera panoramică. Tot procesul de fotografiere a durat aproximativ o lună și s-a derulat în august – septembrie 2023.

În perioada următoare, ruta Via Transilvanica urmează să fie publicată pe Google Maps sub forma de „hiking trail”. Procesul de digitalizare a traseului Via Transilvanica și încărcare a lui pe Google Maps este realizat cu sprijinul companiei Globema, Partener Premier Google Cloud și Partener Premium Google Maps în România.

Traseul Via Transilvanica pornește din Bucovina, de la Putna, străbate Transilvania și se încheie la Drobeta Turnu Severin, pe malul Dunării. Două treimi din acest traseu sunt fotografiate și accesibile în Google Street View. Astfel, un călător virtual pe Via Transilvanica se poate opri la Mănăstirea Sucevița, monument aflat pe lista Unesco World Heritage Sites, poate face un tur al Castelului Teleki de la Posmuș sau poate vizita orașul antic Ulpia Traiana Sarmizegetusa. De asemenea, vă puteți plimba prin pădurile dese ale Bucovinei sau pe pajiștile din zona Viscri, puteți trece pe lângă o turmă de oi sau să vă opriți să admiri Râpa Roșie de lângă Sebeș. 

Cu un simplu click puteți ajunge în satul Inlăceni, la biserica unitariană, puteți trece prin sate abandonate sau explora sate tradiționale precum Poiana Negri sau Obârșia Cloșani. De asemenea, puteți opri la una dintre  afacerile locale care oferă servicii de ospitalitate călătorilor pe Via Transilvanica și care pot fi găsite pe Google Maps pe traseu, precum această casă tradițională transilvăneană din comuna Axente Sever.   

Alin Ușeriu, fondator și președinte Tășuleasa Social, a declarat că ”Temelia pe care s-a construit Via Transilvanica înseamnă un univers rural și un patrimoniu natural excepțional, trecând prin 2000 de ani de istorie, cultură și diversitate. Parteneriatul cu Google este absolut firesc, căci prezența pe Street View și Google Maps oferă acestui proiect o deschidere către toate persoanele conectate la internet. Fiecare poate să-și construiască propria lui vizită pe Via Transilvanica..”  

„De peste 10 ani, Google Street View ajută oamenii să exploreze virtual locuri incredibile din România, de la Transfăgărășan și faimosul Castel Bran, la canalele Deltei Dunării sau sălile Salinei Turda. Cu acest nou proiect, invităm pasionații de drumeții, natură, cultură și istorie să pornească într-o călătorie digitală de-a lungul României, pe Via Transilvanica. Cei de la Tășuleasa Social au creat ceva special, un drum care unește și aduce în prim plan locuri, oameni și povești autentice. Street View poate fi primul pas pe care viitorul drumeț pe Via Transilvanica îl face către pădurile Bucovinei sau pajiștile din Terra Saxonum.”, a punctat Elisabeta Moraru, country director Google Romania.