Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

GALA Digital Transformation: Viorel VASILE, ALPHA BANK: Alpha PhonePOS este un proiect transformaţional, ce va duce la creșterea gradului de acceptare a plăților electronice în România

Viorel VASILE, Director Unitatea Carduri – ALPHA BANK @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2020 by COMUNICAȚII Mobile

  • Alpha PhonePOS transformă un telefon Android într-un terminal de plată, este un proiect transformațional, avem încredere că acest proiect va conduce la creșterea gradului de acceptare a plăților electronice la nivelul României.
  • O astfel de soluție reduce costurile băncilor, dar și ale comercianților, mai ales antreprenorilor din zona profesiilor liberale.
  • România are cifre mai slabe comparativ cu media europeană în privința numărului de POS-uri la 10.000 de locuitori, 110 în România versus de trei ori mai mult în UE.
  • O astfel de soluție este foarte utilă zonei rurale, pentru că nu necesită nicio investiție în echipamente și consumabile.
  • Proiectul Alpha PhonePOS a fost unul complex, parcurs în condiții de lucru speciale. Am început acest proiect înainte de declanșarea pandemiei și a trebuit să ne adaptăm rapid la noua situație.
  • Alpha PhonePOS oferă antreprenorilor şi liber profesioniştilor servicii rapide de acceptare a plăţilor contactless
  • Aplicația a fost dezvoltată în parteneriat cu Provision și susținută de VISA. Antreprenorii şi liber profesioniştii pot accepta plăți cu cardurile de debit sau de credit contactless sau prin intermediul dispozitivelor dotate cu tehnologia NFC, precum telefoanele, ceasurile și brățările inteligente.
  • Depanero, cea mai mare firmă de service electro-IT din România, parte din grupul eMAG, este primul comerciant din România care înlocuiește POS-ul clasic cu telefonul mobil și va beneficia de serviciul de acceptare a plăţilor cu cardul prin aplicația Alpha PhonePOS.

DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAŢII Mobile şi TelecomTV.ro au organizat GALA DIGITAL TRANSFORMATION (DX) 2020 by COMUNICAŢII Mobile, ediţia XVII – virtual, pe 10 decembrie 2020 – Summit-ul anual al elitelor din IT&C şi industriile convergente din România