Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win

G22, primul smartphone Nokia ce poate fi reparat la bază

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță astăzi Nokia G22, primul smartphone Nokia cu funcția de reparabilitate inclusă. Nokia G22 este livrat împreună cu o carcasă transparentă din materiale reciclate și este disponibil în România începând începând din 15 martie 2023. Acesta poate fi achiziționat în culorile Meteor Grey și Lagoon Blue și este disponibil în configurațiile de stocare și memorie 4/64 începând de la 899 RON.

În colaborare cu iFixit, noul Nokia G22 poate fi reparat cu ajutorul ghidurilor de reparații pas-cu-pas și al pieselor de schimb disponibile la prețuri începând de la 24.95 EUR. Carcasa este compusă din plastic 100% reciclat.

Prin colaborarea cu iFixit, o comunitate globală de reparații, depanarea dispozitivelor se poate face mai uşor, clienţii având acces la piese de schimb, inclusiv la baterie, ecran și port de încărcare, precum și la unelte și ghiduri de reparații.

Nokia G22 este conceput cu o autonomie de până la trei zile și cu o baterie care păstrează peste 80% din capacitatea sa inițială chiar și după 800 de cicluri de încărcare completă.

Nokia G22 vine cu 2 ani de actualizări ale sistemului de operare Android TM, trei ani de actualizări lunare de securitate  și garanție extinsă de trei anii fără costuri suplimentare.

Kiturile de reparare la domiciliu și piesele de schimb pentru Nokia G22 sunt disponibile pe iFixit.com în Europa și Australia, inclusiv carcasa la 29.95 EUR, ecranul la 54.95 EUR, bateria la 29.95 EUR și portul de încărcare la 24.95 EUR.

Compatibil cu orice cablu USB-C™, astfel încât să vă puteți încărca toate dispozitivele, inclusiv Nokia G22, noul încărcător de perete Nokia Dual Port Wall Charger de 65 W are o carcasă realizată din materiale reciclate în proporție de 70% – disponibil pe Nokia.com la 49.99 USD.