Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Furnizorii se angajează în faţa GSMA să asigure un sistem de securitate a echipamentelor de rețea

GSMA a confirmat că furnizorii de echipamente de rețea mobilă Ericsson, Huawei, Nokia și ZTE au finalizat cu succes o evaluare a dezvoltării produselor și a proceselor de gestionare a ciclului lor de viață utilizând schema de asigurare a securității echipamentelor de rețea (NESAS) a GSMA. Inițiativa NESAS este condusă în comun de 3GPP și GSMA și este deschisă tuturor furnizorilor de produse de echipamente de rețea care acceptă funcții definite 3GPP, în vederea furnizării unui cadru de asigurare a securității care să îmbunătățească nivelul de securitate și transparență în întreaga industrie mobilă.

A doua etapă a NESAS va implica furnizorii care transmit echipamente de rețea către laboratoarele de testare calificată, pentru a fi evaluate. Laboratoarele vor efectua teste de securitate definite de 3GPP și vor verifica dacă produsele supuse evaluării au fost dezvoltate în cadrul proceselor evaluate de dezvoltare și de gestionare a ciclului de viață. Vendorul este apoi liber să pună la dispoziția clienților și a altor părți interesate raportul de evaluare corespunzător, au precizat oficialii GSMA.