Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Ericsson semnează al 100-lea acord comercial 5G cu furnizori unici de servicii de comunicații

  • Președintele și CEO-ul Ericsson, Börje Ekholm:
    Acest obiectiv atins reflectă angajamentul Ericsson de a îndeplini nevoile clienților.
  • Reper important atins: 56 de rețele live la nivel global.
  • Platforma Ericsson 5G ajută la creșterea succesului companiei.

Compania suedeză Ericsson (NASDAQ: ERIC) a atins un nou reper semnificativ în domeniul rețelelor prin asigurarea celui de-al 100-lea acord comercial 5G al companiei realizat cu furnizori unici de servicii de comunicații. Recordul include 58 de contracte anunțate public și 56 de rețele 5G live, care acoperă toate cele cinci continente.

Chiar astăzi a fost atins acest record tehnologic, odată cu anunțarea înțelegerii privind rețelele 5G cu Telekom Slovenia. Ericsson a colaborat cu partenerii strategici ai marilor furnizori de servicii încă din primele zile ale dezvoltării 5G. Primul anunț public al parteneriatului privind rețelele 5G al companiei a fost făcut în anul 2014.

Angajamentele inițiale în domeniul tehnologiei și parteneriatele memorandumului de înțelegere (MoU) au fost urmate de testele și încercările tehnologice pentru 5G New Radio (NR). Au urmat oferte comerciale și anunțuri de lansare a rețelei pe piață. Primele lansări comerciale live au fost anunțate în anul 2018.

Ericsson HQ Signage Architect: Wingårdhs

Contractele Ericsson acoperă implementările Rețelei de Acces Radio (RAN) și Core, activate de produse și soluții din portofoliile Ericsson Radio System și Ericsson Core Network.

Implementările Ericsson 5G includ tehnologia 5G Non-Standalone, 5G Standalone și Ericsson Spectrum Sharing. Acestea includ, de asemenea, capacitățile native de cloud cu dual-mode 5G Core de la Ericsson.

Ericsson a implementat tehnologia 5G în benzi înalte, medii și joase în diferite medii urbane, suburbane și rurale pentru a sprijini cazurile pentru banda largă mobilă și accesul la wireless. Pe unele piețe avansate din punct de vedere al implementării 5G, furnizorii de servicii de comunicații oferă servicii de realitate augmentată și de realitate virtuală 5G pentru educație, divertisment și jocuri.

„Nevoile clienților noștri au fost esențiale încă de la bun început pentru dezvoltarea și evoluția tehnologiei 5G Ericsson. Suntem mândri că acest angajament a dus la selectarea celor 100 de furnizori unici de servicii de comunicații la nivel global pentru a-și impulsiona ambițiile de dezvoltare. Continuăm să punem clienții în centrul atenției noastre pentru a-i ajuta să ofere mai departe beneficiile tehnologiei 5G  către abonații, industriile, societățile și țările lor pentru o infrastructură critică națională.”, susține Börje Ekholm, Președinte și CEO, Ericsson.

Suedezii de la Ericsson au colaborat, de asemenea, cu furnizori de servicii, universități, institute de tehnologie și parteneri din industrie pentru a dezvolta și urmări scenariile de utilizare 5G în afaceri și pentru consumatori. Aceste metode de utilizare a rețelei includ automatizarea fabricilor, crearea unor birouri inteligente, posibilitatea intervențiilor chirurgicale de la distanță și alte aplicații pentru companiile industriale. Unele parteneriate au dus la implementarea rețelelor dedicate pentru 5G, inclusiv facilitățile de producție Ericsson la nivel global.

PODCAST-URI ASOCIATE:

Puteți urmări aici podcast-ul Ericsson privind cel de-al 100-lea acord comercial cu furnizorii de servicii de comunicații: Un interviu cu Peter Linder, expert 5G și șef de marketing 5G pentru Ericsson America de Nord.

Cine este compania ERICSSON
Compania suedeză Ericsson permite furnizorilor de servicii de comunicații să îndeplinească întreaga valoare a conectivității. Portofoliul companiei acoperă rețele, servicii digitale, servicii gestionate și afaceri emergente. Conceptul funcționării Ericsson vizează susținerea clienților care vor să se dezvolte digital, să-și crească eficiența și să-și găsească noi fluxuri de venituri. Investițiile în inovare din partea Ericsson au adus beneficii industriei de comunicații și telefonie, dar și benzii largi mobile, pentru miliarde de persoane din întreaga lume. Acțiunile Ericsson sunt listate pe Nasdaq Stockholm și pe Nasdaq New York. www.ericsson.com