EPAM Systems îşi măreşte echipa din România şi angajează specialişti IT talentaţi în regim de telemuncă

Compania EPAM Systems îşi măreşte echipa şi angajează specialişti IT care pot lucra în regim de telemuncă din orice oraş din România. În prezent caută colegi noi cu specializările Java, QA Automation, Functional Testing, .NET, PHP, Angular, Javascript, React, iOS, Android, Salesforce, Microsoft Dynamics, Python, Kotlin, Ruby, dar nu numai, care să se alăture echipei din România.

EPAM Systems este o companie IT de top la nivel global ce pune accentul pe dezvoltarea continuă a competenţelor angajaţilor şi atingerea excelenţei în inginerie. Echipele globale EPAM sunt distribuite în peste 35 de ţări din America de Nord, Europa, Asia şi Australia şi deservesc o gamă largă de clienţi din industrii diverse, cu precădere în domeniile Financiar-Bancar, Medical, Automotive, Software şi Hi-Tech, Telecomunicaţii. EPAM a intrat pe piaţa din România în martie 2020, chiar la începutul pandemiei şi a format o echipă consolidată, care depăşeşte astăzi 250 de angajaţi. 

Compania şi-a propus să contribuie la crearea unei comunităţi tech şi mai puternice în România prin prezenţa la evenimentele de profil, precum Go Tech World, Bucharest Tech Week, Dev Talks, Big Data Week şi hackathons. În plus, în perioada 8-12 noiembrie, EPAM organizează propriul eveniment Hiring Week, un maraton de angajare pentru Java Developeri, Testeri şi Frontend Developeri pentru a da şansa cât mai multor candidaţi să treacă printr-un proces de recrutare simplificat. În cadrul evenimentului, candidaţii vor avea oportunitatea de a lua parte la un proces de recrutare rapid şi eficient, în care interviul tradiţional, organizat pe mai multe zile este înlocuit de un interviu mixt. În funcţie de modul în care decurge interviul, candidaţii pot obţine în 48 de ore oferta de angajare, iar cei care o acceptă şi se alătură echipei EPAM, vor primi un bonus de până la 8000 RON net, în conformitate cu termenii şi conditiile.

Pentru a se înscrie la EPAM Hiring Week, din perioada 8-12 Noiembrie, candidaţii trebuie să se înscrie la eveniment şi să îşi programeze interviul aici.

EPAM oferă angajaţilor săi oportunităţi de dezvoltare încă din prima zi, oferind acces la peste 17.000 de cursuri în platforma internă EPAM, programe de mentorat şi o gamă variată de comunităţi şi evenimente la care se pot înscrie. Totodată oferă posibilitatea de a colabora pe proiecte globale interesante din punct de vedere tehnologic.

În calitate de lider de piaţă recunoscut printre agenţiile de cercetare independente la nivel mondial, EPAM este una dintre cele patru companii de tehnologie care au apărut în Forbes TOP 25 de companii tech cu cea mai rapidă creştere, în fiecare an încă din 2013 şi a fost clasată ca una dintre companiile de servicii IT de top în clasamentul Fortune 100 de companii cu cea mai rapidă creştere în 2019 și 2020.

 Mai multe detalii despre oportunităţile EPAM găsiţi, accesând pagina de cariere EPAM.

Advertorial