Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Endava a trecut definitiv la modul de lucru hibrid şi deschide 3 noi centre în România, la Craiova, Sibiu şi Suceava, cu 100 angajaţi

Compania britanică de software Endava, prezentă pe piața locală cu 7 centre de livrare în Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Târgu-Mureș și Pitești, se  extinde în alte trei locații din România: Craiova, Sibiu și Suceava. În prezent, compania are peste 3.000 de angajați în România, care lucrează pentru diverși clienți din industrii precum plăți, servicii financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom) sau logistică. Compania caută în continuare să angajeze dezvoltatori software, testeri, ingineri în managementul aplicațiilor, experți în zona de date, angajați în serviciile de suport, analiști, manageri de proiect și arhitecți software.  

Compania britanică a anunțat în septembrie anul acesta că trece definitiv la sistemul de muncă hibrid, care le oferă angajaților săi flexibilitate și posibilitatea de a lucra atât de la birou, cât și de acasă. Totodată, compania le oferă tuturor și posibilitatea de a lucra din afara României până la 20 de zile din fiecare țară străină.

Claudiu Constantinescu (foto), Manager Regional, Central Europe, Endava, precizează că„Trecerea la sistemul de muncă hibrid ne-a oferit și la nivel de companie mai multă flexibilitate și posibilitatea de a deschide centre noi în comunitățile în care nu suntem încă prezenți, dar care au un potențial foarte mare de dezvoltare, cum ar fi Craiova, Sibiu și Suceava”.

În plus, compania britanică anunță creșterea echipelor de specialiști în toate centrele din România. Delivery Unit-ul din Târgu-Mureș are peste 50 de angajați, echipă ce este coordonată de Ovidiu Spinean începând din această toamnă.