Wild set of tp porn videos on PornsOK.com immediate bitwave Library zlib

Indira ABDULVOAP, Logiscool @ BURSA TECH: Nu avem certificări de la stat, suntem un fel de opțional la care un părinte apelează pentru a completa sau a crea educație digitală pentru copilul lui

Indira ABDULVOAP – DIRECTOR GENERAL – LOGISCOOL @ Conferința BURSA TECH România – Topul platformelor de Telemedicină, eLearning, Telemuncă, organizată de către Digital Transformation Council, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV pe 5 noiembrie 2021.

Logiscool activează în România de trei ani și câteva luni și am ajuns în acest an la 51 de școli în toată țara. Urmează alte 6 școli în februarie 2022 și ne propunem să ajungem la 60-65 școli.

Logiscool este o instituție privată de învățământ, în care se studiază exclusiv programare de către copii cu vârste între 7 și 17 ani.

Avem cursuri de programare și robotică pentru copii, sunt cursuri semestriale, iar în vacanțe avem tabere, fie la sediile noastre, fie clasice.

VIDEO CONFERINTA

Nu avem certificări de la stat, suntem un fel de opțional la care un părinte apelează pentru a completa sau crea educație digitală pentru copilul lui.

Noi avem cursuri diverse, de la începători la avansați, diferite limbaje de programare, diferite etape. Curricula noastră se întinde pe 6 ani, avem elevi înrolați de la intrarea pe piață, de peste 3 ani. Cursurile sunt în limba română.

La sfârșit cursului, elevul primește un certificat Logiscool România, în care îi validăm ce a învățat în etapa respectivă.

Nu avem informații despre elevii care au ieșit din Logiscool, dar vă pot spune că la finalul cursurilor aceștia prezintă fel și fel de jocuri sau aplicații, multe dintre ele foarte originale.

Încercăm să certificăm cursuri de programare în condițiile impuse de stat și am început demersurile în această direcție. Nu este un scop în sine acest demers pentru firma pe care o conduc.

Găsesc dificil să abordez școlile de stat în ideea în care vreau doar să merg și să le propun să fie mai deschiși spre educația digitală.

Înțeleg dorința viitorilor cursanți de a avea patalama la mână, dorință care vine pe fondul cultural al țării noastre, dar tendința mondială nu este să ai o diplomă, ci să confirmi ceea ce ai spus că știi să faci prin ceea ce faci în realitate.

Trainerii noștri sunt studenți în ani terminali de la Politehnică sau absolvenți ai acestei universități și pot spune că sunt foarte buni și reușesc să dezvolte o relație bună cu elevii, care nu se încadrează în reperele clasicei relații profesor-elev.