Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win

Elevii de liceu pot face practică în magazinele Flanco

Flanco a încheiat un contract de parteneriat de practică cu Liceul Tehnologic Nikola Tesla din București și cu Liceul Tehnologic Nicolaus Olahus din Orăștie. Astfel, în luna octombrie, 40 de elevi au efectuat stagiul de practică în magazinele Flanco Sun Plaza, Flanco Afi Cotroceni, Flanco Pieptănari și Flanco Orăștie, cu o durată de două săptămâni. În anul următorul, retailerul are în plan să adauge în program parteneriate cu licee din orașele Constanța și Miercurea Ciuc.

 „Flanco este o bună academie de retail. Suntem pe piață de aproape 30 de ani, iar prin tipul de retail specializat pe care îl practicăm, suntem un început bun pentru orice tânăr care își dorește să învețe tainele comerțului. În plus, Flanco înseamnă tehnologie și pasiune pentru tehnologie, iar cei mai mulți dintre liceeni ne împărtășesc entuziasmul pentru acest domeniu.”, spune Nicoleta Capătă, HR Director la Flanco.

Elevii participanți au putut învăţa direct de la echipa Flanco noțiuni practice din domeniile marketing, consultanță, tehnologie și securitate, contabilitate.