Digi vine cu cel mai accesibil pachet 5G la GoTech World

Digi Mobil vine cu o premieră la GoTech World 2020. Este vorba despre cel mai accesibil pachet 5G (telefonul moto g 5G și servicii 5G prin abonamentele Digi Mobil) de pe piață, după cum anunţă oficialii operatorului.  Recent lansat la nivel global, telefonul moto g 5G a intrat și în portofoliul Digi, la prețul de 1.199 RON (cu TVA), și poate fi achiziționat și în rate Unicredit (24 de luni, 50 RON/ lună, zero lei avans), doar în magazinele Digi.

moto g 5G aduce trei beneficii utilizatorilor – conectivitatea ultra-rapidă 5G, o baterie puternică de 5.000 mAh, pentru o autonomie de peste două zile cu o singură încărcare, sistem triplu de camere. În prezent, oferta Digi de terminale compatibile 5G numără 13 modele de telefoane mobile sub brand-urile Huawei, Motorola, Samsung și Xiaomi.

În plus, Digi Business oferă 50% discount pentru clienții corporate, la portarea în rețeaua Digi Mobil. Astfel, dacă vă portaţi numărul de telefon în rețeaua Digi Mobil și contractaţi unul sau mai multe abonamente “Digi Mobil Business Nelimitat” aveţi 50% reducere din valoarea abonamentului, timp de 6 luni.

Prețul integral al serviciului de telefonie și date mobile variază în funcție de numărul de abonamente contractate după cum urmează: 3,3 EUR + TVA (pentru 1-5 abonamente), 2,9 EUR + TVA (pentru 6-19 abonamente), 2,5 EUR + TVA (pentru mai mult de 20 de abonamente).

Abonamentele includ minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, mii de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada, China și UE, trafic nelimitat de internet. Oferta este disponibilă până la data de 30 noiembrie 2020 și se aplică abonamentelor contractate pentru o perioadă de 24 de luni. Campania se derulează în magazinele Digi, dar și pe site-ul oficial al companiei.

Digi mai prezintă la această ediție a GoTech World şi noua aplicație pentru dispozitive mobile a Digi CarTracs, soluția de monitorizare, localizare și management a flotei de vehicule de companie. Aplicația poate fi descărcată din magazinele Google Play şi App Store (Android si IOS), fiind disponibilă gratuit pentru clienții care au contractat deja serviciul Digi CarTracs.

Aplicația Digi CarTracs oferă următoarele funcționalități: poziționarea pe hartă a mașinilor; urmărirea direcției de deplasare și a punctelor de staționare; identificarea mașinilor (accesul la identificarea unei mașini se poate oferi per persoană/departament), evidențierea timpilor de staționare și de conducere, informații despre viteza de deplasare,  vizualizarea traseului pe hartă, raport sumar flotă, precum și vizualizare pe fiecare punct intermediar (locație, oră început staționare, durată staționare, oră final staționare, distanța de la ultima staționare, timpul de la ultima staționare, viteza medie și maximă de la ultima staționare, timpul de la start traseu, distanța de la start traseu).

Emanuel Popa (foto), IP Engineering Director, va susține la GoTech World o prezentare despre Efectul Lockdown, în cadrul secțiunii IT Ops (11 noiembrie, 10:30 – 11:00) și va vorbi despre impactul pe care pandemia COVID-19 l-a avut asupra traficului de date în rețeaua Digi, dar și la nivel național. Emanuel Popa este licențiat în informatică economică în cadrul Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică a Academiei de Studii Economice din București și lucrează în cadrul Digi din anul 2000. Din 2010, coordonează Direcția IP Engineering, care înglobează activitățile Backbone, Managed Integrated Services Team (MIST) și Network Monitoring Center (NMC).

Cristian Ioniță, Product Owner DIGI.ro, va prezenta Comms & commerce: selling services over the web, în cadrul secțiunii Retail & E-Commerce (12 noiembrie, 14:00 – 14:30), evoluțiile din domeniul adopției digitale care a cunoscut doi ani de creștere accelerată, ce a funcționat în campaniile de comunicare digitală, cum au reacționat clienții la noul context și cum a modificat drastic acesta comportamentele de consum. Experiența profesională a lui Cristian cuprinde, anterior alăturării echipei Digi, 10 ani de activitate în retailul online și în media & entertainment (eMAG și ProTV).

Andrada Fiscutean, redactorul-șef al știrilor PROFM, radio care face parte din Grupul Digi, și jurnalist în domeniul științelor și tehnologiei va aduce pe scena Cybersecurity o poveste demnă de un film hollywood-ian – The Romanian students who hacked the world. The story of ED011 (12 noiembrie, 16:30 – 17:00).Cine s-ar fi gândit, în anii ‘90, că una dintre cele mai mari amenințări la adresa securității informatice a unor organisme de notorietate planetară precum NASA sau armata americană ar fi putut veni de la un grup de studenți de la Politehnica din București? Andrada va spune povestea unor oameni care, cu extrem de puține resurse, au reușit să facă lucruri incredibile. Mulți dintre studenții din ED011 lucrează acum la companii din Silicon Valley sau din vestul Europei și au lucrat la stoparea multor atacuri informatice care s-au petrecut în ultimii ani. Andrada Fiscutean este colaborator al unor importante publicații științifice la nivel mondial (Nature, Ars Technica, Vice Motherboard, ZDNet, WIRED, CSO, The Outline, Computer Weekly, tech.eu) și a fost, anul trecut, Knight Science Journalism Fellow la Massachusetts Institute of Technology.

Ligia Munteanu,prezentatoarea emisiunii despre tehnologie, gadget-uri și inovație în IT&C, 2.0 Gadget, de la Digi24,va fi și anul acesta alături de organizatorii GoTech World în ipostaza de moderator al secțiunii IT Ops.