Despre Noi

Revista COMUNIC@ŢII Mobile (C@M) este o publicaţie înregistrată la O.S.I.M, cu o periodicitate editorială de 6 ediţii pe an. Revista este un proiect educaţional de cultură a Comunicării şi afaceri în Comunicaţii, dublate de Transformarea Digitală - conceput unic creat de către Mobile Media Company.

Înfiinţată în anul 1999, revista C@M este primul periodic din România dedicat exclusiv afacerilor industriei telecom. Proiectul COMUNIC@ŢII Mobile promovează convergenţa COMUNICĂRII şi a COMUNICAŢIILOR pentru furnizarea unui conţinut relevant şi de calitate.

COMUNIC@ŢII Mobile a lansat, prin divizia Multimedia, în 2007, TelecomTV , primul canal TV online dedicat industriei regionale IT&C. Pe website-ul www.comunic.ro dar şi pe YouTube (www.youtube.com/ivaciu) au fost postate peste 1600 de videoclipuri originale ce conţin declaraţii, interviuri şi documentare ale celor mai interesanţi jucători din industria de IT şi Comunicaţii autohtoni şi internaţionali.

Revista Digitală - primul eMagazine video din România! Acum, textul, graficele şi fotografia devin şi video. De azi, lectura se transformă în vizionare!

Mobile Media este prima platformă de publishing, ce integrează toate tipurile de conținut al companiei d.voastră într-un singur format

Monitorizare cotidiană - de 10 ani, cea mai amplă monitorizare cotidiană online a conţinutului IT&Telecom din mass-media româneşti şi internaţionale.

Gala COMUNIC@ŢII Mobile - evenimentul de premiere a excelenţelor industriei IT&Telecom din România a ajuns la a 10-a ediţie , precedat de o zi de dezbateri profesionale.

Conferinţele Societăţii Civile - seria de conferințe lunare cu decidenții și specialiștii industriei IT&Telecom. Evoluția la zi a domeniului și impactul asupra utilizatorilor.

În strategia de dezvoltare a companiei se mai înscrie şi coordonarea Colecţiei de carte "Comunicare @ Comunicaţii", apărută la Editura Curtea Veche şi activităţi de relaţii publice şi consultanţă de afaceri pentru companii româneşti şi din străinătate ce activează în domeniul IT şi Telecom

Connected City - proiect menit să prezinte provocările ce vor avea impact asupra calității vieții în orașele noastre, în ceea ce privește locuințele, economia, cultura, condițiile sociale și de mediu.

Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win