Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Dan Puică, CEO BestJobs, va conduce şi Avocado.red

Dan Puică, CEO-ul platformei de recrutare BestJobs, preia și conducerea startup-ului Avocado.red, în care fondul de investiții Neogen Capital, condus de Călin Fusu, a investit până acum jumătate de milion de euro.

Dan Puică a preluat poziția de CEO al BestJobs în martie 2019, fiind primul manager care a preluat conducerea platformei de recrutare de la Călin Fusu, care a fondat BestJobs în 2001 și a condus operațiunile timp de 18 ani.

Situația din prezent a adus și aduce schimbări majore la nivelul întregii economii, iar domeniul online va căpăta un rol crucial în evoluția societății per ansamblu. Oamenii au o nevoie tot mai mare de internet, fie pentru a-și găsi un loc de muncă sau pentru a-și desfășura activitatea, fie pentru a fi consiliați în carieră sau în luarea unor decizii importante. În acest context, cele două companii pe care le conduc au împreună un potențial foarte mare de creștere, având puncte comune importante și o componentă online extrem de puternică, care le va asigura o bază foarte solidă de dezvoltare ulterioară. Așa cum BestJobs a crescut foarte mult în ultimii ani, și Avocado se va putea dezvolta puternic pe baza experienței relevante în dezvoltarea platformelor online a întregii echipe“, declară Dan Puică, CEO BestJobs & Avocado.

Fondul de investiții Neogen Capital a anunțat recent că investește 500.000 euro și expertiza BestJobs în dezvoltarea serviciului Avocado.red, care conectează utilizatorii cu terapeuți, avocați, coachi și alte tipuri de specialiști. Echipa startup-ului a început proiectul în august 2019 și au lansat online serviciul în luna iunie a acestui an. Startup-ul oferă o platformă integrată pentru desfășurarea sesiunilor de consultanță online, cu diverse tipuri de specialiști. Momentan, pe Avocado sunt disponibili coachi, psihoterapeuți, avocați și urmează extinderea și către alte tipuri de experți: mentori de business, consultanți de marketing, nutriționiști etc.
Dan Puică și-a început activitatea în domeniul financiar, în cadrul KPMG România. Înainte de a fi numit CEO-ul BestJobs, a făcut parte din Grupul OLX, grup căruia s-a alăturat din poziția de Finance Manager și unde ulterior a fost Business Management al categoriei de Imobiliare.