Cursele Bolt pot fi plătite cu Apple Pay

Bolt acceptă de-acum înainte Apple Pay ca metodă de plată. Astfel, plățile mobile sunt mai ușoare, rapide și sigure. “La Bolt ne gândim mereu cum putem îmbunătăți experiența utilizatorilor. Plățile rapide și ușoare ajută mult în acest proces. Adăugarea Apple Pay ca metodă de plată îi va ajuta pe utilizatori își să achite cursele mai simplu, rapid și în siguranță”, precizează Martti Ilves, Head of Commerce Operations, Bolt.

Pentru utilizatorii Bolt care au aplicația actualizată, Apple Pay va apărea automat în opțiunile de plată, atât pentru serviciul de ride-hailing, cât și pentru cel de scutere electrice (în țările în care este disponibil).

Apple Pay este disponibil pentru utilizatorii Bolt din Austria, Australia, Croația, Cipru, Cehia, Estonia, Finlanda, Franța, Kazahstan, Letonia, Lituania, Malta, Marea Britanie, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Slovacia, Suedia, Ucraina și Ungaria.
Securitatea și confidențialitatea se află la baza Apple Pay. Atunci când folosești un card de credit sau de debit cu Apple Pay, numerele acestora nu sunt stocate pe iPhone, nici pe serverele Apple.

În schimb, ți se alocă un număr de cont al dispozitivului (specific terminalului), ce este stocat pe Secure Element, un cip certificat, conceput pentru stocarea în siguranță a informațiilor privind plățile tale pe dispozitiv. Fiecare tranzacție este autorizată de fiecare dată de un cod unic de securitate.

Apple Pay este o metodă de plată ușor de folosit și utilizatorii vor continua să se bucure de toate beneficiile cardurilor de credit și debit. Orice tranzacție prin Apple Pay este autentificată prin Face ID, Touch ID sau prin parola dispozitivului.