Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Crăciun a la Vodafone: tablete, căşti wireless şi Internet nelimitat

În oferta de Crăciun, disponibilă până în ianuarie, Vodafone acordă tablete, vouchere pentru achiziţia de telefoane smart, gadgeturi, internet nelimitat şi servicii TV.

„A fost un an în care Vodafone şi-a continuat parcursul de transformare dintr-o companie de telecomunicaţii într-una de tehnologie, care asigură acces la servicii convergente pentru un număr cât mai mare de oameni, în misiunea noastră de a nu lăsa pe nimeni în urmă în evoluţia către o societate digitală incluzivă. Astfel, ne dorim să avem cu toţii un Crăciun magic, să fim mai conectaţi unii cu ceilalţi şi să ne bucurăm împreună de darurile primite. Ne-am propus să oferim clienţilor noştri, existenţi şi noi, cadouri, acesta fiind modul nostru de a ne arăta recunoştinţa pentru că ne-au fost alături”, precizează Nedim Baytorun, noul Consumer Business Unit Director.

Oferta de Crăciun la achiziţia de abonamente de servicii mobile de la Vodafone vine cu tablete, căşti wireless sau internet nelimitat, în funcţie de planul tarifar ales. Astfel, clienţii care optează pentru unul dintre abonamentele RED Infinity 22 sau RED 15 vor putea alege între o tabletă sau o pereche de căşti wireless, în timp ce abonamentul RED 12 vine cu căşti wireless gratis, respectiv trei luni de acces nelimitat la Internet în cazul abonamentului RED 9. 

Tablete, căşti wireless şi Internet nelimitat vor primi şi abonaţii existenţi care optează pentru prelungirea abonamentului, în funcţie de valoarea acestuia şi de criteriile de eligibilitate.

Totodată, utilizatorii prepay care se portează în reţeaua Vodafone vor primi un voucher de 50 de euro pentru achiziţia unui telefon smart pe www.vodafone.ro, dacă optează pentru unul dintre planurile tarifare RED Infinity 22 sau RED 15, respectiv internet nelimitat timp de trei luni în cazul abonamentelor RED 9 şi RED 12.

Toţi abonaţii la serviciile mobile vor primi un voucher cadou în valoare de 50 de euro pentru achiziţia unui telefon smart de pe www.vodafone.ro, până la sfârşitul anului.

De Crăciun, clienţii care achiziţionează Oferta 6 la cartelă cu număr nou, o primesc la preţul de cinci euro, alături de un voucher în valoare de 50 de euro pe care îl pot folosi pe www.vodafone.ro, pentru achiziţionarea unui telefon smart, fără abonament. Acelaşi voucher îl vor primi şi clienţii prepaid existenţi care optează pentru orice ofertă începând cu Oferta 6.

Pachetul de servicii cu Internet şi televiziune Home Deal (Net500 +197 de canale TV) este disponibil de Crăciun la un preţ promoţional de 9,9 euro pe lună, alături de Vodafone TV cu opţiunea 4K oferite cadou. Pentru clienţii de servicii mobile, pachetul este disponibil la preţul de 7,9 euro/lună.

Pentru clienţii serviciilor fixe, operatorul oferă upgrade gratuit pentru clienţii de Net 300 la Net 500, până la 50 de canale TV extra pentru trei luni, gratuit, şi Vodafone TV cadou la reînnoirea abonamentului.