Contakt: De Valentine`s Day, vânzările de accesorii pentru telefoane cresc cu 25%

Distribuitorul de accesorii pentru dispozitive mobile Contakt, estimează că  vânzările vor creşte cu aproximativ 25% cu ocazia sărbătorilor de Valentine`s Day și Dragobete, comparativ cu media lunară pentru același interval.

Cele mai solicitate produse în această perioadă vor fi husele pentru telefon personalizate cu fotografia preferată. Clienții Contakt pot personaliza rapid husa de protecție a telefonului online, pe site-ul contakt.ro sau din aplicația Contakt în trei pași: aleg modelul telefonului, încarcă fotografia dorită, o repoziționează dacă este cazul pentru a se suprapune în totalitate modelului de husă, iar apoi plasează comanda. Conform companiei, produsele pot fi livrate oriunde în țară, iar termenul de livrare variază între 24 și 48 ore de la plasarea comenzii. În locațiile fizice, serviciul de personalizare a huselor durează circa 5 minute și este disponibil în unitățile selectate ale grupului Contakt.

„Din experiența anilor trecuți, în perioada sărbătorilor de Valentine`s Day și Dragobete ne așteptăm la vânzări mai mari cu până la 25% față de media lunară obișnuită. Estimăm că cele mai cerute produse vor fi husele personalizate cu fotografiile celor dragi, care vor da o notă personală și originală fiecărui cadou. Contrar așteptărilor, femeile sunt pe primul loc în ceea ce privește cumpărăturile cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, cele mai multe dorind să-și surprindă persoana iubită cu un cadou inedit și totodată practic, telefonul mobil fiind unul dintre cele mai utilizate obiecte în fiecare zi”, precizează Cristian Gheran, General Manager Contakt.