VIDEO Conferința INTEROPERABILITATEA: DX la nivel local și central – Mihai BĂBESCU, ASEE: Ne concentrăm pe implementarea de sisteme informatice pentru administrațiile locale sau centrale, cu focus pe agilitate, interconectarea cu entitățile din jur și pe securitatea accesului la informații

Mihai BĂBESCU, Business Automation Manager – ASEE @ Conferința INTEROPERABILITATEA – Secretul transformării digitale la nivel local și central organizată de către DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL pe 29 septembrie 2023, la Grand Hotel Continental și moderată de Ion Vaciu și Roxana Onea.

VIDEO

În cadrul companiei ASEE mă ocup de definirea de strategii pe zona de soluții de automatizare, după ce acum în urmă cu 15 ani mă ocupam de promovarea de sisteme de extragere de date din documente.

ASEE se concentrează pe implementarea de sisteme informatice pentru administrațiile locale sau centrale și ceea ce facem, cumva corelat cu discursurile anterioare din cadrul conferinței, este că de fiecare dată punem ca punct primar în dezvoltarea acestora câteva lucruri: agilitatea (prin modificare sau prin adaptare), interconectarea cu celelalte entități care sunt în jur și securitatea accesului la informații.

Pe zona de securitate urmărim identitatea și stabilirea identității în procesul de acces la datele respective și securizarea accesului către ele din prisma cetățeanului, pentru a avea acces la datele respective.

Corelat cu informațiile prezentate în cadrul acestui eveniment, simțim că lucrurile se îmbunătățesc și toată lumea își dorește ca lucrurile să fie făcute din ce în ce mai bine.

Experiența ASEE este una destul de vastă și încercăm să stăm foarte bine conectați la ce se întâmplă în piață.

Noi implementăm și dezvoltăm sisteme informatice de complexitate mică, medie sau mare care au la bază agilitatea, flexibilitatea și securitatea.

Așteptăm să ne contactați pentru a pune în practică experiența și profesionalismul nostru în realizarea unui proiect de succes pentru compania dumneavoastră.

Din ce am observat, prin proiectele realizate de compania noastră în Polonia, în acest stat există un avans tehnologic față de cum se întâmplă lucrurile la noi în țară. Spre exemplu, dacă am înțeles corect, Polonia are implementat wallet-ul digital, care conține informații relevante despre fiecare cetățean în vederea utilizării acestora în cadrul anumitor servicii.