Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

VIDEO Conferinţa DIGITAL TRANSFORMATION: Valentina Burdescu, ONRC – Principalele proiecte de informatizare

Valentina BURDESCU, Director General, Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, la Conferinţa „Digital Transformation Agenda of Romania” din 10 februarie 2020: La nivelul instituției ONRC (Oficiul Naţional al Registrului Comerţului) se derulează câteva proiecte IT&C cu finanțare europeană, cu impact asupra activității ONRC.
Spre exemplu, noul sistem IT al instituției a integrat circa 300 de aplicații care rulau separat.


Fiecare solicitare la nivelul ONRC primește un termen, de 3 zile, indiferent de numărul solicitărilor, că sunt 1.000 sau 3.000.
Un proiect de aproape 32 milioane de lei se va finaliza la finele acestui an, proiect care a vizat creșterea eficienței instituției pe zona îmbunătățirii capacității de procesare a datelor și creșterii performanțelor de raportare.
Când va fi pus în funcțiune, vom putea face față viitoarelor solicitări venite din partea altor instituții.

Un alt proiect aflat în derulare va permite accesarea online a serviciilor ONRC, interacțiunea fiind dublată de un centru de suport pentru utilizatori. Practic, un număr de 17 evenimente din viața unei companii, de la înființate și până la radiere, vor fi online.
La ONRC, orice proiect este analizat din două perspective: juridică și IT. Orice IT este dublat de un jurist, iar orice jurist are în spate un specialist IT.

Un alt proiect derulat de ONRC urmărește consolidarea capacității instituționale a instituției, care urmărește creșterea gradului de pregătire a personalului instituției.
ONRC este conectat cu toate registrele de profil din statele UE, în urma mai multor proiecte cu finanțare europeană.
ONRC și-a propus să acceseze fonduri europene pentru a continua modernizarea sistemului IT pe partea de inteligență artificială și blockchain.

Transformarea digitală a administraţiei publice centrale şi locale, încrederea digitală, semnătura digitală şi practicarea corectă a e-Guvernării au fost liniile de forță ale Conferinţei „Digital Transformation Agenda of Romania”, organizată pe 10 februarie 2020 de către Consiliul Consultativ IT&C (ICT CC), primul think tank românesc specializat în Transformarea Digitală, cu participarea CIO Office al Guvernului României. ”Transformarea digitală este un proces axat preponderent pe acțiunea de a transforma, ca act de management al afacerilor, digitalul fiind doar un atribut al tehnologiei, constituind totodată și o oportunitate valoroasă pentru operatorii telecom să întoarcă piața de afaceri pe direcția creșterii economice”, a declarat Ion Vaciu, președintele ICT CC.