Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

VIDEO Conferinţa DIGITAL TRANSFORMATION: Marian Gheorghe, Telekom – Digitalizarea este un joc de echipă, din care fac parte cetățenii, autoritățile publice și integratorii IT&C.

Marian GHEORGHE, B2B Key Account Telekom Romania, la Conferinţa “Digital Transformation Agenda of Romania” din 10 februarie 2020: Digitalizarea este un joc de echipă, din care fac parte cetățenii, autoritățile publice și integratorii IT&C.
Avem nevoie de interoperabilitate instituțională, de un cadru legislativ care să ne ghideze în acest hățiș al standardizării.
Ar trebui să existe o analiză cost-beneficiu al proiectelor din zona digitalizării administrației publice.


Personal, am fost la o entitate din domeniul public care nu a implementat în ultimii 14-15 ani niciun proiect IT&C și este foarte greu să inițiezi o discuție cu oamenii de acolo, nu au pregătire în acest domeniu, nu înțeleg ce li se cere, nu au o imagine de ansamblu a proceselor din instituție.

Transformarea digitală a administraţiei publice centrale şi locale, încrederea digitală, semnătura digitală şi practicarea corectă a e-Guvernării au fost liniile de forță ale Conferinţei “Digital Transformation Agenda of Romania”, organizată pe 10 februarie 2020 de către Consiliul Consultativ IT&C (ICT CC), primul think tank românesc specializat în Transformarea Digitală, cu participarea CIO Office al Guvernului României. ”Transformarea digitală este un proces axat preponderent pe acțiunea de a transforma, ca act de management al afacerilor, digitalul fiind doar un atribut al tehnologiei, constituind totodată și o oportunitate valoroasă pentru operatorii telecom să întoarcă piața de afaceri pe direcția creșterii economice”, a declarat Ion Vaciu, președintele ICT CC.