CloudHero: Suntem singura companie cu sediul central în România care deține trei certificări AWS Pro, cel mai înalt nivel de certificare oferit de Amazon

CloudHero, furnizor de servicii DevOps și Cloud, este recunoscut ca Advanced Consulting Partner în Rețeaua de Parteneri Amazon Web Service (AWS), se anunţă într-un comunicat de presă al companiei.

Relația de parteneriat cu AWS este un rezultat direct al eforturilor continue ale companiei de a extinde și de a consolida capacitățile de proiectare, arhitectură, migrare, implementare și gestionare a arhitecturilor complexe pe cloud-ul AWS. Până acum, CloudHero a finalizat cu peste 20 de implementări de soluții cloud în industriile de  Gaming, Sănătate, Retail & Commerce, Telecom și Servicii Financiare.

Rețeaua de Parteneri Advanced Consulting AWS este formată din companii lider la nivel mondial care au îndeplinit standardele stricte ale Amazon. CloudHero a demonstrat excelența în zone cheie precum recenzii excepționale privind satisfacția clienților, acreditări și certificări extinse pentru arhitecți AWS, managementul performant al proiectelor în cloud, precum și abilități excelente de consultanță cu privire la serviciile AWS, precizează Andrei Manea, CEO la CloudHero.

CloudHero deține 23 de certificări AWS și este singura companie cu sediul central în România care deține trei certificări AWS Pro (cel mai înalt nivel de certificare oferit de Amazon).

Compania se pregătește să parcurgă următoarele etape pentru a atinge Premier Consulting Partner, nivelul absolut de parteneriat AWS.

CloudHero anunță şi că, începând cu luna mai 2022, va oferi evaluări gratuite de securitate companiilor care își desfășoară infrastructura pe AWS Public Cloud. Securitatea în cloud este unul dintre subiectele importante ale momentului și peste 27% dintre companiile din întreaga lume se confruntă cu un incident de securitate în cloud-ul public.