Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

CES 2020: RAZER câştigă ”Best Gaming Product” și ”People’s Choice Award”

Razer, care se poziţionează drept cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a câştigat 12 premii la CES 2020, dintre care se disting ”Best Gaming Product” și ”People’s Choice Award” acordat de Engadget pentru cele mai bune produse din cadrul CES. Este a opta oară când produsele companiei sunt premiate cu astfel de distincții.

LISTA DE PREMII CÂȘTIGATE ÎN CADRUL CES 2020

Razer Blade Stealth 13, GTX 1650

  • Honoree, Consumer Technology Association (CTA), Innovation Awards

Razer Kishi Universal Mobile Gaming Controller

Razer Sila 5G Home Router

Razer Tomahawk Gaming Desktop

  • Top Pick – Gaming Desktop, Mashable
  • Best of CES, Ubergizmo
  • Best of CES, TheBigTechQuestion
  • Best in Show, M3 by IDG (SE)

Razer a anunțat următoarele produse în cadrul CES 2020:

  • Razer Eracing Simulator – simulare eracing, dezvoltată în parteneriat cu Vesaro, Fanatec și SimPit. Scopul proiectului este să le ofere jucătorilor profesioniști o experiență cât mai veridică pe timpul sesiunilor de antrenament și competițiilor. Mai multe detalii la acest link.  
  • Razer Kishi Universal Mobile Gaming Controller, compatibil cu dispozitive Android și iOS. Noul controller le oferă utilizatorilor de mobile o soluție tactilă, care include un D-pad complet, patru butoane și două thumbstick-uri. Kishi oferă o latență deosebit de scăzută pentru a înregistra corect fiecare acțiune din partea utilizatorilor, esenţial pentru jocurile rulate cu ajutorul tehnologiei cloud. Mai multe detalii la acest link.
  • Razer Sila 5G Home Router – utilizatorii se pot elibera de serviciile tradiționale oferite de Internet Service Providers (ISPs) prin folosirea tehnologiei wireless 5G pentru a beneficia de o conexiune calitativă la Internet atât în condiții de utilizare staționară, cât și în scenarii mobile. Mai multe detalii aici.
  • Razer Tomahawk Gaming Desktop, un desktop modular și compact.  Carcasa compactă găzduiește un procesor Intel Corei9 și o placă grafică de tip full-length. Mai multe detalii aici.

În cadrul CES 2020, Razer a prezentat și noua gamă de laptopuri de gaming Razer Blade echipate cu procesoare 10th Gen Intel Core i7, ce pot atinge viteze de până la 5GHz, și ecrane cu refresh rate de până la 300Hz.