Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

CEC Bank: plăţile mobile sunt o prioritate. Lansăm CEC Pay, pentru plăţi contactless cu telefonul

CEC Bank lansează aplicația Android CEC Pay, prin care clienții băncii pot plăti contactless, utilizând tehnologia NFC, direct cu telefonul la comercianți. Serviciul CEC Pay este gratuit, iar plățile cu telefonul mobil sunt realizate fără taxe sau comisioane.

CEC Pay funcționează doar prin conectarea cardurilor Visa CEC Bank și permite inclusiv transferuri rapide de bani atât către alți utilizatori de CEC Pay, cât și către carduri emise de alte bănci din România. Utilizatorul CEC Pay poate să își personalizeze experiența de plată și să își securizeze tranzacțiile, direct din aplicație, prin activarea opțiunii de autorizare tranzacții în cazul unor plăți cu o anumită valoare sau în cazul mai multor tranzacții consecutive.

„Plățile mobile sunt una dintre prioritățile noastre și am început cu CEC Pay întrucât peste 80% din portofoliul nostru de clienți sunt utilizatori ai sistemului de operare Android. Urmează ca în prima parte a acestui an să lansăm și o soluție de plată similară pentru utilizatorii de sistem iOS. Suntem foarte atenți la tot ce se întâmplă la nivel de tehnologii noi și soluții inteligente de plată și transfer bani. Banking-ul până la urmă trebuie să fie la fel de simplu și accesibil ca orice altă experiență online”, susţine Bogdan Neacșu, Director General – Președinte CEC Bank. (foto)

Pentru a putea plăti cu telefonul, utilizatorii CEC Pay au de urmat trei paşi: descarcă aplicația din Google Play Store, adăugă cardurile Visa, de debit sau de credit, de persoană fizică sau juridică, și pot începe cumpărăturile.