Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Cătălin Buliga, CTO Vodafone România, la testarea primului „Open IP router”: Timp de mulți ani, dezvoltarea rețelelor de comunicații mobile a fost limitată la un număr mic de furnizori de echipamente. Acum deschidem poarta unei liste extinse

Vodafone România a testat, în premieră națională, primul Open IP Router pentru site-urile de comunicații mobile dezvoltat în cadrul Telecom Infra Project (TIP).

Proiectul din România, precum și cel realizat recent de Vodacom în Africa de Sud, demonstrează posibilitatea de a utiliza un Open IP Router care să deservească traficul 2G, 3G, 4G și 5G generat de un site de comunicații mobile și de a-l integra ușor în rețeaua mobilă actuală a Vodafone folosind procesele actuale, se arată într-un comunicat de presă al operatorului.

Partea hardware pentru acest Open IP Router – cunoscut în literatura de specialitate sub denumirea de Disaggregated Cell Site Gateway (DCSG) – a fost pusă la dispoziție de Edgecore Networks, iar partea software a fost oferită de ADVA. Acest Disaggregated Cell Site Gateway a fost instalat în șapte site-uri din rețeaua de comunicații mobile a Vodafone România conectate în topologii de tip „inel” sau „stea”. Înainte de a introduce acest DCSG în rețeaua Vodafone România, soluția a fost validată în vara lui 2020 într-un mediu de laborator care a replicat rețeaua de producție a Vodafone România. Capabilitățile principale ale acestui router presupun transportul traficului 2G, 3G, 4G și 5G și funcționalități de rutare IP, frecvență și sincronizare în timp pentru tehnologiile 4G+ și 5G.

Soluția pentru Disaggregated Cell Site Gateway a fost dezvoltată în cadrul TIP Open Optical & Packet Transport (OOPT) Project Group. Acesta este unul dintre primele proiecte care introduce conceptul de Open Networks și în zona de transport a rețelelor de comunicații mobile, fiind bazat pe standarde și pe decuplarea părții de hardware de partea de software.

Open IP router instalat în rețeaua de producție a Vodafone România

Cătălin Buliga, CTO Vodafone România, se arată încântat de contribuția operatorului la inovațiile din zona rețelelor de telecomunicații deschise prin facilitarea validării conceptului de open cell site gateway într-o rețea live. „Proiectul ne-a demonstrat că acest concept de rețele de telecomunicații deschise, în care, pentru același element de rețea, furnizorul de hardware poate fi diferit de furnizorul de software, este fezabil. Nu doar în cazul platformelor centrale prin intermediul soluțiilor de virtualizare și cloud și în cel al rețelelor de acces radio prin intermediul conceptului de OpenRAN, dar acum și în cazul părții de transport al traficului de date. Timp de mulți ani, dezvoltarea rețelelor de comunicații mobile a fost limitată la un număr mic de furnizori de echipamente de telecomunicații. Prin astfel de investiții în dezvoltarea de rețele de telecomunicații deschise, unde pentru același element de rețea furnizorul părții de hardware poate fi diferit de furnizorul părții de software, deschidem poarta unei liste extinse de furnizori, în timp ce inovația și reziliența rețelelor de comunicații mobile va fi accelerată.”, explică oficialul Vodafone Romania.