Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Pe Hellcase România poți deschide cutii cu skinuri.

Bogdan PUTINICĂ, MICROSOFT @ DIGITAL TRANSFORMATION GALA 2021: Zona IT, împreună cu telecomunicațiile, poate ajunge în următorii ani la o pondere de 10% în economia națională, de la 7% în prezent. Sunt peste 200.000 de specialiști IT în România, care produc inovație IT. Ne așteptăm ca industria IT să genereze, direct și indirect, peste jumătate de milion de locuri de muncă

Bogdan PUTINICĂ, GENERAL MANAGER – MICROSOFT ROMANIA @ DIGITAL TRANSFORMATION GALA by COMUNICAȚII Mobile 2021, ediția a 18-a anuală, organizată de către DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV.ro pe 10 decembrie 2021.

În viziunea Microsoft, transformarea digitală este o ajustare și o apropiere de nevoile pieței. Pentru Microsoft, transformarea digitală este ceva la care lucrăm de mult timp. Acești ani au arătat și au concentrat rezultatele muncii tuturor colegilor mei.

Pandemia ne-a dat peste cap planurile și business-urile și modul în care lucrăm și interacționăm între noi ca oameni. Acest lucru s-a văzut în principal în interacțiunile de zi cu zi, care au dispărut, multe dintre ele s-au mutat în mediul online, acest stil modern de a lucra, hibrid, care a devenit foarte popular.

LIVE

Din analizele si discuțiile cu partenerii și clienții noștri reiese că acele companii care și-au construit și și-au fundamentat business-ul pe tehnologie digitală s-au putut ajusta și au răspuns mai ușor, cu mai multă flexibilitate la aceste provocări ale vieții moderne. 

Tehnologia este un mijloc de a continua modelele de business, de a păstra business-ul în viață. Toată lumea se teme de business disruption.

Microsoft pune accentul pe două lucruri importante. Din punct de vedere al transformării digitale, noi încercăm să sprijinim societatea și companiile pentru a-și continua afacerile, modul de lucru și relația pe care o au cu ecosistemul în care operează într-un mod cât mai flexibil, printr-o evoluție naturală a felului în care se lucrează. Este evident că aici tehnologia ajută.

În spatele oricărei tehnologii întotdeauna vor fi oameni. Există un capital uman imens în România, dar, în același timp, țara noastră ocupă ultima poziție în studiile de specialitate în cazul serviciilor digitale, ceea ce nu este o poziție foarte onorabilă.

Sper să contribuim în viitorul apropiat cu cât mai multe inițiative în zona de educație. Datele noastre arată că, în general, 9 din 10 companii raportează goluri de cunoștințe sau skill-uri în clipa în care discutăm de aceste tehnologii, situație care ne dă foarte mult de lucru în viitor. 

Colegii mei sunt concentrați pe programe de dezvoltare pe zona de educație și sperăm că vor avea impact în România.

Dacă ne uităm la capitalul uman în acest context, la startup-uri, la mediul de business IT, sunt peste 200.000 de specialiști IT în România, care produc inovație din punct de vedere al IT-ului, iar din punct de vedere al locurilor de muncă pe care industria noastră le va genera și le va aduce, direct și indirect, ne așteptăm la cifre de peste jumătate de milion în următorii ani. Potențialul de creștere este foarte mare în acest domeniu.

Microsoft vine alături de companiile din România și de societatea românească cu investiții semnificative atât în mediul academic, unde avem programe cu toate universitățile semnificative din țară, cât și în investiții directe în skill-uri, în educarea și creșterea capitalului uman și în câștigarea acestor cunoștințe moderne, necesare pentru forța de muncă în linie cu vremurile pe care le trăim.

Un exemplu pe care l-aş menţiona şi care vine dintr-o zonă un pic neașteptată din România, este agricultura digitală. 

Zilele trecute, unul dintre partenerii noștri a lansat o platformă care duce la digitalizarea unor interacțiuni în zona agriculturii, între fermieri. Tehnologiile de tip machine learning, în care calculatoarele contribuie cu date în timp real, schimbă în bine lucrurile.

Zona IT, împreună cu telecomunicațiile, poate ajunge în următorii ani la o pondere de 10% în economia națională, de la 7% în prezent.

Dacă reformele impuse de PNRR se vor înfăptui, măcar o parte din ele, România va avea de câștigat. Faptul că suntem ultimii în diverse clasamente, asta înseamnă foarte multe oportunități, putem să sărim niște etape.

Pentru mine, 2021 a fost despre instabilitate, despre adaptarea a tot ceea ce facem la această stare, adaptare pe care o punem în practică prin flexibilitate, prin ieșirea noastră din zona de confort, cum este, spre exemplu, participarea online la acest eveniment, care în mod normal, așa cum s-a întâmplat în anii precedenți, ar fi trebuit să aibă loc offline.

Cred că toți avem nevoie să înțelegem că suntem într-o poziție de evoluție. Ce am avut până acum, n-o să mai avem, ce avem de acum încolo, poate de abia acum încolo începem să punem bazele.


Dlui. Bogdan PUTINICĂ, GENERAL MANAGER – MICROSOFT ROMANIA, i s-a decernat PREMIUL DIGITAL TRANSFORMATION AWARD 2021 – MICROSOFT ROMÂNIA pentru eforturile şi strategia de a transforma România într-un hub digital regional