Black Friday… până la sfârşitul anului, cu 50% discount la serviciile TV şi Internet de la iNES

iNES anunță un Black Friday prelungit, cu 50% discount la pachetele iNES IPTV și iNES Smart, pentru primele 6 luni de abonament. Oferta este disponibilă în perioada 8 noiembrie – 30 decembrie 2021 și este dedicată clienților noi, persoane fizice. Aceştia vor avea acces la peste 190 de canale, fără dubluri (SD și HD), cu peste 100 de canale HD, canale 4K/UHD.

iNES IPTV este abonamentul clasic de la iNES, unul dintre cele mai exclusiviste servicii telecom dedicate segmentului rezidențial, care include Televiziune IP, Internet prin fibră optică și Telefonie fixă. Acesta a fost primul serviciu IPTV introdus în România, care continuă să ofere și astăzi cel mai mare număr de canale TV de pe piață, într-o singură grilă.

iNES Smart, noul abonament lansat anul acesta, oferă serviciul de televiziune prin Aplicație TV, accesibilă pe Smart TV-urile cu cele mai utilizate sisteme de operare (Android TV, Google TV, Tizen și WebOS), alături de Internet de mare viteză prin conexiune de fibră optică de la iNES. Din punct de vedere tehnic, noua aplicație iNES Smarte mai uşor de utilizat, implică  mai puține echipamente, fără STB (Set-Top-Box) și cabluri inestetice, accesul la grila TV făcându-se cu o singură telecomandă, cea a televizorului.

Cătălin Cuturela – Director Operațiuni, iNES GROUP, precizează că „Oferta de Black Friday se va desfășura pe o perioadă de aproape 2 luni, până la finalul anului, pentru a oferi clienților timpul necesar să facă cea mai bună alegere în funcție de preferințe și specificul casei și al dispozitivelor pe care le utilizează Privitul la TV a devenit o goană permanentă după senzațional. Pentru noi, televiziunea înseamnă o întreagă experiență și traducem asta prin confort în vizionare și programe de calitate, preponderent HD, structurate intuitiv pe categorii tematice. Cei interesați de domenii cât mai diverse, de detalii de finețe ca la cinematograf, de funcționalități care să evidențieze televizoarele cu cele mai noi tehnologii, pot găsi răspunsul în pachetele iNES IPTV și iNES Smart care includ servicii pe măsura casei în care locuiesc.

Detaliile ofertei de Black Friday, precum și regulamentul campaniei, se regăsesc pe site-ul iNES (https://www.ines.ro/black-friday/). Pachetele iNES IPTV și iNES Smart sunt disponibile doar în rețeaua fizică iNES, pe aria București și Ilfov.