Black Friday la Telekom – Reduceri de până la 85% la telefoane

Telekom Romania anunţă campania Black Friday, care se va desfăşura în perioada 8 – 24 noiembrie, şi va aduce reduceri de până la 85% la peste 100 de modele de telefoane achiziționate exclusiv online, pe https://www.telekom.ro, împreună cu un abonament Mobil Nelimitat cu minute naționale și SMS-uri naționale nelimitate, 100 de minute internaționale către fix/mobil și Bonus Net Nelimitat 4G, la 6 euro/lună (TVA inclus) plus 2 luni de abonament gratuite.

Astfel, vor beneficia de reduceri de până la 85% din prețul telefonului clienții care, în perioada promoției, vor opta pentru achiziționarea unui telefon disponibil în oferta de Black Friday, împreună cu abonamentul Mobil Nelimitat, fără perioadă minimă contractuală şi fără penalități în caz de încetare a contractului de către client.

Oferta Black Friday de la Telekom include telefoane de la producători precum Samsung, Apple, Huawei, Nokia, Lenovo, HTC şi Allview.

Telefonul Huawei P20 disponibil la prețul promoțional de 1.199 lei (TVA inclus), în urma unei reduceri de 37%, este o alegere potrivită pentru pasionații de fotografie care pot surprinde cele mai frumoase momente, cu ajutorul camerei duble Leica, al procesorului Octa-Core și a memoriei interne de 64 GB.

Cu o reducere de 85%, telefonul Allview X4 Soul Infinity, disponibil la prețul promoțional de 69 de lei (TVA inclus), este foarte util celor care au un ritm de viață alert, datorită asistentului virtual Avi, primul asistent vocal în limba română, cu ajutorul căruia poți trimite un mesaj urgent sau poți apela o persoană prin comandă vocală.

Tot în oferta de Black Friday, clienții pot achiziționa telefonele Samsung Galaxy Note 9, cu ecran Super Amoled de 6.4″, procesor Octa-Core și memorie internă de 128 GB, la prețul promoțional de 2.499 lei (TVA inclus), cu o reducere de 47%, sau Iphone 7, cu afișaj retină HD și stabilizator optic al imaginii, la preţul promoțional de 1.999 lei (TVA inclus), cu o reducere de 44%.