Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Bitcoin s-a scumpit cu peste 1.000 dolari, după informații privind intrarea Facebook pe piața criptomonedelor

Prețul bitcoin s-a apreciat cu peste 1.000 de dolari în ultima săptămâna, pe fondul unui interes crescut la tranzacționare, susținut de informații potrivit cărora Facebook ar putea dezvălui propriul sistem de plăți pentru criptomonede în zilele următoare, precizează Profit.ro. Gigantul din social media este așteptat să prezinte oficial propria monedă virtuală chiar săptămâna viitoare, conform Wall Street Journal, care citează persoane la curent cu proiectul. Denumită Libra, criptomoneda și sistemul de plăți asociat beneficiază de susținere financiară din partea unor companii ca Mastercard, Visa, PayPal și Uber.

Libra va fi o așa-numită criptomonedă stabilă, cotațiile acesteia urmâns să fie legate de cele ale unui coș de valute fiat, printre care dolarul american, pentru a preveni volatilitatea excesivă. Criptomoneda va sta la baza unui sistem de plăți ce se va adresa celor aproape 2,4 miliarde de utilizatori Facebook activi lunar și care va fi gestionat de un consorțiu format din zeci de investitori, precizează Profit.ro.