Atu Tech: investim 2 milioane euro în diversificarea produselor și automatizarea stocului

Atu Tech a bugetat anul acesta investiții de 2 milioane de euro şi mizează pe creștere cu 20% a vânzărilor în 2020.

În 2019 am dublat stocurile de produse din portofoliul Atu Tech, iar anul acesta le vom majora cu 50%, pentru a reduce și mai mult timpii de livrare rapidă a comenzilor, să putem oferi clienților prețuri mai bune, la un portofoliu diversificat de produse, dar și pentru a acoperi cererea din piață”, spune Sorin Felea, director Atu Tech (a2t.ro).

Cea mai mare parte a investițiilor va fi direcționată către creșterea stocurilor prin diversificarea portofoliului de produse și către implementarea de soluții de automatizare în platforma din spatele site-ului. Investiții vor merge și către implementarea de soluții pentru eficientizarea timpilor de împachetare și pregătire a coletelor, de soluționare a problemelor de service și gestionarea apelurilor în relația cu clienții.

Decizia de a majora stocurile generează o diversitate mai mare pe categorii precum: supraveghere video și accesorii CCTV, sisteme de alarme, automatizări de porți batante și culisante și sisteme de control acces.

Atu Tech a înregistrat anul trecut vânzări de 43 de milioane de lei (9 milioane de euro), în creștere cu 37%  față de anul anterior și estimează pentru 2020 o creștere a business-ului de 20%.

Atu Tech (a2t.ro) se poziţionează drept cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, potrivit cifrei de afaceri. Compania, înființată în 2011, are sediul în Sibiu și a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 9 milioane de euro. Magazinul online a2t.ro comercializează peste 4.000 produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, automatizări porți, interfoane și videointerfoane, sisteme anti incendiu și de sonorizare, instalații electrice, rețele și telefonie etc. Atu Tech dispune de o rețea de peste 600 de instalatori parteneri, prin care poate oferi astfel de servicii la nivel național.