Atos s-a alăturat alianței The Identity Defined Security Alliance

Atos s-a alăturat alianței The Identity Defined Security Alliance (IDSA), o inițiativă a industriei ce ajută organizațiile să își valorifice investițiile existente în cybersecurity pentru a-și consolida nivelul securității și pentru a întări rolul autentificării în strategiile generale de securitate. “Alianța IDSA reunește companii de top din domeniul tehnologiei pentru a împărtăși idei și a educa practicienii în cybersecurity despre rolul autentificării în strategia generală de securitate. Atos are o experiență de peste 30 de ani în soluții de Identity Access Management (IAM) și întâlnim din ce în ce mai mulți clienți în căutare de îndrumare. Ca membrii IDSA, ne bucurăm să colaborăm cu alți experți pentru a realiza resursele necesare în abordările centrate pe securitatea autentificării”, precizează Allen Moffett, IAM Practice Lead, Atos North America.

Conform Gartner, Atos ocupă poziția a treia la nivel mondial în Managed Security Services (MSS) raportat la veniturile din cota de piață aferente anului 2018. Odată cu aderarea Atos, alianța IDSA ajunge la 25 de companii care activează în industria de cybersecurity, precum și membrii ai Fortune 1000 Customer Advisory Board.

În plus față de serviciile de securitate și IAM, Atos oferă software Evidian IAM și produse as-a-Service, o combinație puternică atât on-premise, cât și în cloud, pentru o soluție completă de management al autentificării. Atos oferă, de asemenea, soluții Trustway și Horus pentru sisteme complete de autentificare digitală și protecția datelor sensibile.

O abordare de Identity Defined Security oferă acces în timp real la date și aplicații, prin integrarea infrastructurii IAM cu tehnologiile enterprise de cybersecurity. IDSA consideră că această abordare ar trebui să fie în centrul strategiilor de securitate ale organizațiilor și misiunea sa este de a le ajuta pe acestea să devină mai sigure, prin abordări de securitate centrate pe autentificare.

“Domeniul securității se schimbă iar organizațiile încep să realizeze că autentificarea și securitatea cibernetică nu mai reprezintă două programe diferite, însă nu reșesc să progreseze și să își valorifice investițiile existente. Recomandările noastre sunt concepute pentru a ajuta organizații de orice dimensiune, industrie și zonă geografică să demareze eforturile de a unifica strategiile de autentificare și securitate. Alianța este mult mai consolidată prin alăturarea Atos”, precizează Julie Smith, Executive Director IDSA.

Cele mai recente recomandări IDSA

The Path to Zero Trust Starts with Identity – Un ghid ce conține o colecție de experiențe colective și exemple de bune practici de la 24 de furnizori de soluții de autentificare și securitate, oferind o abordare unică și practică în înțelegerea arhitecturii Zero Trust.

Identity Defined Security Framework – Un set de recomandări practice actualizate pentru implementarea unei abordări centrate pe autenficciare în strategia de securitate generală.