ATEN simplifică transmisiile video live cu un mixer premiat la Computex 2019

ATEN International aduce şi în România mixerul AV multicanal – UC9020 – conceput pentru streaming live, care a fost premiat cu distincția „Best Choice” la Computex 2019. ATEN UC9020 este un dispozitiv portabil multifuncțional, creat pentru studiourile de transmisii live. Acesta integrează un switch video HD, capabilități de streaming, un convertor video, un splitter și un mixer audio într-un singur pachet, cu format compact. Sunt asigurate suport pentru 3 porturi HDMI, cu funcție de streaming 1080p, o aplicație de editare video și management al calității pentru platforma de streaming live. Prin aplicația pentru dispozitive mobile, operarea este mult simplificată întrucât nu necesită utilizarea unui computer. Astfel, soluția este adecvată atât pentru utilizatorii din segmentul Enterprise, cât și pentru începători, care se pot conecta simultan la două platforme, precum Facebook și YouTube.

Suntem fericiți să lansăm în România primul dispozitiv menit să faciliteze procesarea audio și video 4K în timp real, precum și streamingul live pe internet. ATEN este aproape de clienții săi, fie că sunt mici studio-uri de producție sau influenceri din mediul online, și le pune la dispoziție un instrument care le va simplifica considerabil munca. Una dintre principalele provocări pe care le întâmpină un creator media este timpul de post-procesare și costul echipamentelor folosite în această operațiune. Dispozitivul ATEN va facilita crearea și lansarea mult mai rapidă pe Internet a conținutului video la o calitate maximă.”, susţine ing. Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN România.

ATEN UC9020 reduce complexitatea setărilor necesare pentru operarea echipamentelor tradiționale din domeniul transmisiilor live, este portabil și ușor de operat, întrucât se poate utiliza un dispozitiv iPad ca interfață de utilizare. Din aceste motive, UC9020 a obținut premiul „Best Choice” la Computex 2019.

ATEN oferă echipamentul şi pentru testare, astfel încât organizațiile independente pot  evalua în regim propriu, după propriile exigențe, performanțele și capabilitățile acestuia.