Allview anticipează continuarea şcolii la distanţă şi lansează o tabletă cu AVI în română, disponibilă de la finalul lui august

Noua tabletă Viva H1003 LTE de la Allview are un display IPS de 10.1” și rezoluție de 1280 x 800 pixeli HD, aplicația AVI preinstalată, conectivitate 4G, cel mai nou sistem de operare Android™ 10 ce asigură în mod gratuit acces la numeroase aplicații educaționale, integrează singurul asistent vocal inteligent în limba română (AVI), şi se poziţionează ca o tabletă pentru școala viitorului. Tableta Viva H1003 LTE va fi disponibilă la prețul recomandat de 649 lei, începând cu finalul lunii august.

„Învățământul cunoaște o nouă formă de dezvoltare, prin îmbinarea sistemului clasic, cu cel online. Din acest motiv, compania Allview își dorește să vină în sprijinul utilizatorilor de tehnologie din România (părinți, elevi, profesori), prin dezvoltarea asistentului vocal AVI cu noi skill-uri în aria educațională. Noua tabletă Viva H1003 LTE oferă elevilor posibilitatea de a continua studiul în contextul actual, beneficiind astfel și de o „culegere” virtuală.”, comentează Lucian Peticilă, General Manager Allview.


AVI este singurul asistent vocal în limba română, capabil să interacționeze cu utilizatorul prin oferirea de răspunsuri la întrebări din întreaga programă școlară (povești pentru copii: Redă Capra cu Trei Iezi / literatură: Ce este genul liric? / gramatică: Ce înseamnă pleonasm? / matematică: Ce este triunghiul dreptunghic?), sau prin generarea testelor de cultură generală cu o simplă comandă vocală (Start tabla înmulțirii, Start Artă plastică).

AVI le poate sugera cadrelor didactice diverse resurse multimedia, iar pe elevi îi poate ajuta să îşi îmbunătățească cunoștințele, să se antrenarea în procesul de învățare, generând şi teste pentru verificarea informațiilor asimilate, un partener de joc și învățare.

Tableta Viva H1003 LTE oferă conectivitate mobilă 4G, cu ajutorul unei cartele de Internet. Funcția Split Screen ajută la multitasking.

Camera principală de 5MP și camera frontală pot fi utilizate în apeluri video prin aplicații dedicate, astfel încât utilizatorii pot interacționa live de oriunde.

Noua tabletă de la Allview are procesor Quad Core cu frecvență de până la 1,5 GHz susținut de memoria RAM de 2 GB. Memoria flash de 16GB poate fi extinsă cu până la 64GB, printr-un card microSD.

Viva H1003 LTE rulează Android™ 10, cu acces la multe aplicații gratuite, ce se pot accesa direct din magazinul Play și o multitudine de funcționalități (temă întunecată pentru momentele în care tableta este utilizată în lumină slabă, navigare mai ușoară prin gesturi, amplificarea sunetului, modul focus, Family Link).

Bateria are capacitate de 5000mAh, autonomia de utilizare ajungând la până 650 de minute.