Al cincilea showroom Miele, deschis în Oradea

Miele își continuă strategia de extindere în România și a inaugurat, astăzi, cel de-al cincilea showroom propriu, în Oradea. „Decizia de a deschide cel mai nou showroom propriu Miele tot în vestul țării a fost luată ca parte a strategiei noastre de extindere în regiunile cele mai importante ale României, dar și unde brandul are o notorietate. Consolidarea brandului va continua, facem deja pași importanți spre finalizarea amenajărilor pentru al șaselea showroom propriu, ce va fi deschis în zona Moldovei”, precizează Loredana Butnaru, General Manager Miele România.

Al doilea showroom din vestul țării este amplasat pe Strada Independenței nr. 3 și se întinde pe o suprafață de 210 metri pătrați. Investiția totală se ridică la 100.000 de euro, iar clienții vor fi întâmpinați de atmosfera specifică Miele, aparatura fiind funcţională, astfel încât clienţii să poată testa produsele în magazin. Orădenii, dar și clienții din întreaga regiune, vor fi printre primii care vor putea testa noua generație de echipamente electrocasnice Miele, destinate sporirii gradului de confort prin conectivitate wireless și funcţii unice Miele.

Astfel, clienții vor putea descoperi întreaga linie de aparatură electrocasnică și accesorii Miele, de la detergenți pentru mașini de spălat rufe și vase, aspiratoare clasice și de tip robot, cuptoare, plite, hote, espressoare, inclusiv cafeaua marcă proprie Miele.

Noul showroom Miele din Oradea se alătură, astfel, celor două locații proprii din București, celei din Constanța, inaugurată acum 2 ani, precum și magazinului exclusiv din Timișoara, deschis în 2018. Produsele Miele mai pot fi descoperite și într-o serie de magazine deschise în regim de franciză în alte patru orașe din țară: Sibiu, Deva, Brașov și Cluj Napoca. În plus, alte peste 70 de magazine specializate în mobilier high-class și rețele independente de electroIT oferă electrocasnicele din portofoliul Miele.